Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Időnként, kb. 1 évben 3x...

Időnként, kb. 1 évben 3x előfordul velem, hogy zsíros étel (kacsa, sült krumpli, lángos) után émelygek és kirókázom. Hasam nem fáj egyáltalán. Eddig mindig este fordult elő velem ilyen. Lehet hasnyálmirigyrák?

Figyelt kérdés

máj. 30. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az epédet terheled túl. Ne hipochonderkedj.
máj. 30. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
17%

Mondjuk kacsa, sült krumpli lángos nem olyan nehéz étel, hogy hányjon tőle az ember. Legalábbis én nekem ez egy laza evés lenne.

Persze függ a mennyiségtől is. Ha fél pofára tömöd magadba akkor hányhatsz simán tőle.

máj. 30. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy rákos lennél, szerintem túlgondolod. A lángos, bundás kenyér után egyébként én is émelyegni szoktam, ha túl sok olajban van kisütve. Az olaj miatt émelyeghetsz, nem kell egyből a halálra gondolni.
máj. 30. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:
23%
Ja, a hasnyálmirigy rák, ami elviszi az embert pár hónap alatt pint olyan, hogy egy évente 3x rosszabbul van az ember, miután hülyére zabálja magát...
máj. 30. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
45%

*hasnyálmirigyrák

*pont

*évben

máj. 30. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!