Lehetek cukorbeteg, ha a cukorterhelésen jó volt az eredményem?
Vagy legalább egy ir-t felismertek volna?
5 éve rengeteget iszom, folyton szomjas vagyok és rengeteget pisilek, napi legalább 18 alkalommal és legalább fél litert alkalmanként. Éjszaka volt, hogy 5x felkeltem pisilni, de van hogy “csak” 2-3x.
Félévente járok emiatt vérvételre, de eddig semmi eredmény, egészséges vagyok… Cukorterhelésen egyszer voltam azzal a szándékkal hogy na akkor most végre kiderül, de az is jó lett…
Éhgyomri glükóz: 6,0 mmol
Terhelés után 2h: 4,3 mmol
Ja igen, említették, hogy éhgyomri az éppen hogy túlesik a tartományon, de mivel sem azelőtt nem volt magas (sima vérvételen) és utána is normál volt, így azt mondták nincs ezzel gond…
Köszi a gépelést!
Tuti nem ettél előtte?
Ez egy súlyos inzulinrezisztencia is lehet, vagy már csökkent glükóz tolerancia. Nagyon kéne a 3 pontos cukor és inzulin is a legközelebbi terhelésen.
9# Nem ettem előtte. Akarnék menni megint, de az orvos már így is hipochondernek néz… Még nyár előtt kierőszakolok egy beutalót.
A 3 pontos cukor konkrétan mivel másabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!