Terhességi cukorterhelés eredménye mikor várható?
Mennyi idő alatt készül el a terhességi cukorterhelés eredménye?
Egyáltalán nem ehetek-ihatok előtte?
Köszönöm a választ!
Egyáltalán nem (úgy tudom, kávét sem, cukor nélkül sem). Talán a tiszta vizet megengedik.
Nálunk vércukor és inzulin eredmény pénteki vérvétel után hétfőre elékészült. Gondolom egy terheléses vizsgálat se több idő, hiszen a labornak mindegy, mi a vizsgálat célja.
Egy hét volt nekem, mire ki lehetett kérni a leletet.
Inni lehetett vizet előtte, a vérvétel miatt kellett is, h. könnyebben levegyék a vért. Enni nem.
Meg nekem az volt a nehéz, h. miután meg kellett inni a cukros levet (nyomtam bele egy fej citromot, jó kis limonádé lett), nem nagyon szabadott pisilni menni a köv.vérvételig.
Mikor én voltam vizet se volt szabad inni előtte. De pár kortyot muszáj volt, mert ki volt száradva a szám. Közben is tilos volt. Én és egy masik kismama nagyon rosszul voltunk. Le kellett feküdnünk. Folyamatosan hányingerem volt. Sose, de sose nem fogok többet ilyenre elmenni!
1-2 nappal késöbb meg lehetett nézni az eredményt a neten.
Előtte csak vizet szabad inni.
Sőt előző nap ne edd tele magad mindenféle csokival meg süti el!
Leveszik a vért.
Megiszod a cukros löttyöt (nálunk vizelet leadás is volt).
2 óra hosszáig csak sima víz!
Utána megint vérvétel. És ehetsz.
1-2 nap alatt megvan az eredmény, vagy amikor mész a beküldő orvoshoz, ő megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!