Mit kell tenni a 2 vagy 3pontos cukorterhelés előtt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!2018-ban voltam elősször akkor csak simán nézték ami 15.5 volt! 2019-ben már 2pontosat néztek a 0p 9.3 a 120p 64 lett! Étrendre mozgásra figyelek már 2018tól gondolom ezért is lett jobb, de hogy előtte hogy kell étkezni stb.azt senki nem mondta! Két napja olvasgattam erről, de kíváncsi vagyok más hogy is tudja! Én a második cukorterhelésre kedden mentem, de vasárnap születésnapot tartottunk és elég sok sütit ettem! Ez befolyásolja az eredményt vagy csak elég, hogy előtte 12órával már nem ettem semmit sem! Váltok endokrinológust az biztos főleg ha azt írjátok, hogy hülyeséget csináltam! Köszönöm, szép napot :)2020. jan. 4. 11:08
1/2 A kérdező kommentje:
A 2018-as glukoz 4.40 a 2019-es 3.58 a 120p 6.35lett a Homa - ir 1.55
2020. jan. 4. 11:13
2/2 anonim válasza:
Nem igazán értem az eredményeket. Melyik is a 2019-es? Az első eredmények amiket írsz vagy nem jól írod vagy mi van? 64 tuti nem lehet. A 9,3 meg baromi sok, főleg éhgyomrinak. A második meg tök jó. A 15,5 is sok. De gondolom ezt tudod.
Annyi elég ha előző este mondjuk 6 után már nem nagyon eszel. Vizet azért érdemes inni, végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!