Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Alábbi cukorterheléses értékek?

Alábbi cukorterheléses értékek?

Figyelt kérdés

Glükóz: 0. perc: 4,5 60. perc: 3,8 120. perc: 5,3 Inzulin 0. perc: 9,3 Sajnos a többi inzulint nem nézték és nem engedélyezték a laborban. § percnél be kellett vennem a reggeli metformint.

Rövid történet: 3.5 éve néztek először terhelést, akkor is a terhelt cukrom is normál tartományban volt, vmi hasonló értékekkel: 4,3-5,1-3,8 Azért kaptam 2x500 metet, mert az éhomi alá esett a 120 percesen és UH alapján PO vagyok. Rá 3 hónapra teherbe is estem, minden gond nélkül megszületett a kisfiunk. Terhesség 15. hetéig szedtem a metet. A terhességi cukorterhelés a 27. hétben már metformint nélkül totálisan tökéletes volt: 4,1-5,5-4,2.

Most második babát szeretnénk, azért voltam terhelés kontrollon. Így hogy nem néztek inzulint mellé, eléggé gáz, mert nem tudjuk mivel értem el azt a 60 perces alacsony értéket... Lehetséges, hogy a bevett met okozta, és nem is kellene szednem??? Lehetséges a szülés helyretette a hormonokat és a pco-t (bár ebben nem reménykedem)? Január közepén megyek vissza dokihoz, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is!

2017. dec. 1. 09:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A cukor görbéd nem jó.

Inzulin magas.

De miért nem nézték a többi inzulint?

Terhelés közben vetted be a gyógyszert??

Ezért nem engedélyezték?

Bocs elég zavaros.

2017. dec. 1. 09:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Központilag nem engedélyezett a 60 és 120 perces cukor nézése a laborban TB alapon...ennyi, ezzel az orvosok sem tudnak mit kezdeni, hiába küldik be a mintát, a laborvezető nem engedélyezi a nézését. Nem csak nálam nem. :( 0 percnél a lötty ivása után vettem be a gyógyszert, de ez így normális, ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen hatást ér el a gyógyszer. Inzulin magas?
2017. dec. 1. 09:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, korrigálok a 60 és 120 perces inzulin nézése nem engedélyezett, rosszul írtam.
2017. dec. 1. 09:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Orvos mondta,hogy vedd be a gyógyszert?

Mondjuk én mindig este vettem be .

A pm gyógyszert kellett bevennem reggel de terhelés előtt azt se.

Az inzulin igen magas.Tuti baj van.

2017. dec. 1. 09:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem fizetted ki. Ilyen egyébként nincs. Ehez nincs joga a labornak.

Az tuti, hogy rossz a leleted. A merckformintól nem zuhan le. Már az éhgyomri inzulin is rossz.

2017. dec. 1. 09:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én még így nem jártam,hogy az inzulint nem nézték a cukor mellé

Magán laborba jártam több ok miatt is.

De volt tb-s terhelésem is anno igaz csak 2 pontos

Pm rendben van?

Mert az is szokott hozzá társulni

2017. dec. 1. 09:54
 7/14 anonim ***** válasza:

A pco nem múlik el tudtommal csak enyhülnek a tünetek

Diétázol?mozgás?

2017. dec. 1. 10:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Kezelt pm alulműködésem van 4 éve, azzal minden rendben. Köszi a válaszokat, kíváncsi vagyok mit mond az orvos. Látod, itt úgy tűnik joga van megtagadni az inzulin nézést. Tavasszal magánlabor lesz...
2017. dec. 1. 10:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a cukorgörbe sem jó. A 60 perces iszonyú alacsony érték kaja után.

Az inzulin is magas éhgyomorra, kb 6ig jó mint a cukor.

Nekem most novemberben 4,6 lett a cukor 7,4 az inzulin éhgyomorra és egy kicsit emelt a doki az adagon. 2x500rol 2x850mg ra.

Mindképp keresd meg az orvosod a problémával.

2017. dec. 1. 10:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Milyen kaja után??

Nem kajált a kérdező!

5-ig jó az inzulin a 120perces 25-ig

2017. dec. 1. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!