Alábbi cukorterheléses értékek?
Glükóz: 0. perc: 4,5 60. perc: 3,8 120. perc: 5,3 Inzulin 0. perc: 9,3 Sajnos a többi inzulint nem nézték és nem engedélyezték a laborban. § percnél be kellett vennem a reggeli metformint.
Rövid történet: 3.5 éve néztek először terhelést, akkor is a terhelt cukrom is normál tartományban volt, vmi hasonló értékekkel: 4,3-5,1-3,8 Azért kaptam 2x500 metet, mert az éhomi alá esett a 120 percesen és UH alapján PO vagyok. Rá 3 hónapra teherbe is estem, minden gond nélkül megszületett a kisfiunk. Terhesség 15. hetéig szedtem a metet. A terhességi cukorterhelés a 27. hétben már metformint nélkül totálisan tökéletes volt: 4,1-5,5-4,2.
Most második babát szeretnénk, azért voltam terhelés kontrollon. Így hogy nem néztek inzulint mellé, eléggé gáz, mert nem tudjuk mivel értem el azt a 60 perces alacsony értéket... Lehetséges, hogy a bevett met okozta, és nem is kellene szednem??? Lehetséges a szülés helyretette a hormonokat és a pco-t (bár ebben nem reménykedem)? Január közepén megyek vissza dokihoz, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is!
Szia!
A cukor görbéd nem jó.
Inzulin magas.
De miért nem nézték a többi inzulint?
Terhelés közben vetted be a gyógyszert??
Ezért nem engedélyezték?
Bocs elég zavaros.
Orvos mondta,hogy vedd be a gyógyszert?
Mondjuk én mindig este vettem be .
A pm gyógyszert kellett bevennem reggel de terhelés előtt azt se.
Az inzulin igen magas.Tuti baj van.
Miért nem fizetted ki. Ilyen egyébként nincs. Ehez nincs joga a labornak.
Az tuti, hogy rossz a leleted. A merckformintól nem zuhan le. Már az éhgyomri inzulin is rossz.
Én még így nem jártam,hogy az inzulint nem nézték a cukor mellé
Magán laborba jártam több ok miatt is.
De volt tb-s terhelésem is anno igaz csak 2 pontos
Pm rendben van?
Mert az is szokott hozzá társulni
A pco nem múlik el tudtommal csak enyhülnek a tünetek
Diétázol?mozgás?
Hát szerintem a cukorgörbe sem jó. A 60 perces iszonyú alacsony érték kaja után.
Az inzulin is magas éhgyomorra, kb 6ig jó mint a cukor.
Nekem most novemberben 4,6 lett a cukor 7,4 az inzulin éhgyomorra és egy kicsit emelt a doki az adagon. 2x500rol 2x850mg ra.
Mindképp keresd meg az orvosod a problémával.
Utolsó:
Milyen kaja után??
Nem kajált a kérdező!
5-ig jó az inzulin a 120perces 25-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!