Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Alábbi cukorterheléses értékek?

Alábbi cukorterheléses értékek?

Figyelt kérdés

Glükóz: 0. perc: 4,5 60. perc: 3,8 120. perc: 5,3 Inzulin 0. perc: 9,3 Sajnos a többi inzulint nem nézték és nem engedélyezték a laborban. § percnél be kellett vennem a reggeli metformint.

Rövid történet: 3.5 éve néztek először terhelést, akkor is a terhelt cukrom is normál tartományban volt, vmi hasonló értékekkel: 4,3-5,1-3,8 Azért kaptam 2x500 metet, mert az éhomi alá esett a 120 percesen és UH alapján PO vagyok. Rá 3 hónapra teherbe is estem, minden gond nélkül megszületett a kisfiunk. Terhesség 15. hetéig szedtem a metet. A terhességi cukorterhelés a 27. hétben már metformint nélkül totálisan tökéletes volt: 4,1-5,5-4,2.

Most második babát szeretnénk, azért voltam terhelés kontrollon. Így hogy nem néztek inzulint mellé, eléggé gáz, mert nem tudjuk mivel értem el azt a 60 perces alacsony értéket... Lehetséges, hogy a bevett met okozta, és nem is kellene szednem??? Lehetséges a szülés helyretette a hormonokat és a pco-t (bár ebben nem reménykedem)? Január közepén megyek vissza dokihoz, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is!

2017. dec. 1. 09:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9 vagyok

A cukros löttyre gondoltam. Ch bevitel után nagyon leesett a cukor.

Normál görbe "domb" alakú, vagyisde a 60 perckor van a legmagasabb cukor érték.

2017. dec. 1. 10:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem mire gondoltál a "kajával" kapcsolatban :) Bárcsak tényleg enni kéne :) Igen tudom, hogy ez rossz, hogy a 60 percesem jóval alacsonyabb, mint a kezdő, és ez nem jó. Diétázom tavaszig mindenképpen, akkor magánlaborban normális 3 pontos terhelés inzulinnal, hormonok újra (3. és 21.napi). Barátcserjét szedtem fél évig, totálisan elvitte az addig normális TSH-mat, azóta egy normális értékem nem volt. Abbahagytam, remélem újra rendeződik. Januárban meg kíváncsi leszek mit javasol a dokim.
2017. dec. 1. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem vált be a gyógyszer

Ez csak akkor derül ki ha a doki leállít róla.

Magadtól ne próbáld ki!!!

2017. dec. 1. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Menj el magánban ilyen vizsgálatra. Mert így semmit nem lehet megtudni.
2017. dec. 1. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!