Megnéznétek a laboreredményemet? Glükóz 0' 6,3 60' 7,1 120' 5,2 Inzulin 0' 6,7 60' 64,2 120' 30,6 Homa: 1,9 Az orvoshoz csak hetek múlva van időpontom.
1#es te hol élsz?
Alapból magas a 6,3 éhominak, de az meg még rosszabb,hogy alacsonyabb a 120 perces a kiindulónàl.
Az inzulin nem rossz önmagàban, de a cukorral együtt ez ifg minimum, de lehet ir is.
ez IR. a 12 perces cukor beesik a 0 perces alá.és az inzulin értékeid id magasak.
Gyógyszer+ diéta+ sport.
Isten ments,hogy leszóljak bárkit, aki segíteni akar a válaszával, de Kérdező! Gondolom, hogy orvos írta ki a vérvételt. Őt kérdezd meg.
Kizárólag azért írom, mert anno én is ide tettem fel az eredményt, mert nem tudott a doki fogadni. Itt sokan azt írták,hogy hú, meg haj, mennyire inzulinrez-em van, én meg jól felidegesítettem magam, mert akkor akartuk összehozni a 2. babát. Aztán az eredmény után 3 héttel már terhesen mentem vissza a dokihoz, aki közölte, hogy valóban van egy KIS rezisztencia, de ez még nem veszélyes, kezdeni nem tudtunk volna vele sokat, csak az étkezésen változtatni egy kicsit. De még ezek szerint a teherbeesésben sem gátolt.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy inkább orvossal konzultálj. Majd ő eldönti,hogy mi kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!