Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Megnéznétek a hormon eredménye...

Megnéznétek a hormon eredményeket?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon nem jó:(

Orvoshoz csak Jövőhéten megyek! Addig meg szerintem tiszta ideg leszek, vagyok! Teljesen elvagyok keseredve,hogy lessz e babànk! Probàlok pozitív lenni, de így 4 év utàn nehéz! Voltak màr vetéléseim, de akkoriban a hormonok jók voltak! Csak a véremmel volt gond! Ezt màr rendeztük!! Szurizom magam minden nap. De most magamtól csinàltattam hormon vizsgàlaton és jó lenne ha tudnàtok valamit mondani rà!

4. Napi

Ösztradiol 40.8 pmol/l

Tesztoszteron 0.58nmol/l

Progi 1.8 nmol/l

Prolaktin 1177

Lh 13.0 u/l

Fsh 6.4 u/l

23 napi

Ösztradiol 99.4 pmol/l

Tesztoszteron 0.74 nmol/l

Progi 14.3 nmol/l

Prolaktin 342.00 mu/l

Lh 18.3u/l

Fsh 4.0 u/l

2016. máj. 9. 16:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy rendszeres a havim! 33 naposak a ciklusaim. És olyan 10 napig van meg barnàzgatàssal együtt! Soha nem barnàzok menzesz elött!
2016. máj. 9. 16:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Senki?? ;(
2016. máj. 9. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
A prolaktin iszonyat magas! Az FSH-LH arány sem jó sajnos, valószínűleg nincs peteérésed, az alacsony progi is erre utal.
2016. máj. 9. 21:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy îrtàl. Gondoltam, hogy nem jó!! De ennyi minden!! Véletlen nem tudod hogy mennyi az a prolaktin szint amit màr mütenek? Olvastam, hogy jó indulatu daganat miatt is sok lehet a szint!
2016. máj. 10. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
A 21.-ik napi prolaktinoddal már nincs baj, lehet a 3.-ik napinál ideges voltál vagy később vették le. Inkább az LH-FSH aránnyal van baj, illetve azzal hogy nagyon magas az LH szinted. Sajnos a progeszteron értéked is arra utal hogy nem volt ovulációd. Érdemes lenne vizsgálni az IR-t is, könnyen lehet hogy pco-d van. De ez jó hír is lehet, mert meg van miért nem sikerül és lehet segíteni rajta...
2016. máj. 10. 19:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Az IRt nézték már kétszer is.

De nem mostanában. kérek rá beutalót. Holnapra vállalt ma a doki. Hála az égnek nem jövőhét!! Kíváncsi vagyok mit mond. Remélem nem keserít el! jó lenne valami jó hír is már. Nagyon köszönöm, hogy írtál. Sokat segítettél és megnyugtattál.

2016. máj. 11. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Írj majd, hogy mit mondott az orvos! Remélem biztató! :)
2016. máj. 12. 16:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam írok hogy mit mondott a doki! Ha valaki erre téved! Talàn segít!pcos hajlamom van. Ez annyit jelent, hogy nem minden hóban van peteérésem. Most van! 22 mm tüszöm! De vannak kicsi cisztàim is a jobb és bal petefészkemen! A magas prolaktin szint miatt nem jó a az lh, fsh, progi szintem . Bromot kaptam negyed szemet 5 napig utàna emelünk! Lassan! Mert sajnos mint minden gyógyszernek ennek is van mellékhatàsa. Megyek megint ír vizsgàlatra is. Hàt kíváncsi vagyok mi lessz.
2016. máj. 12. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező? mi történt veled azóta? segített a bromo? az én értékeim is hasonlóak a tiédhez
2017. jan. 11. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!