Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bélgyulladás okozta, erős...

Bélgyulladás okozta, erős ízületi fájdalmakra valami hatékony cucc?

Figyelt kérdés

Ha muszáj, majd gyógyszerekkel is próbálkozom, de abból már ígyis jut elég...Létezik valami valóban hatékony cucc ízületekre? 26 éves vagyok, de reggelente már brutálisan fájnak az ujjaim, a csuklóm, a könyököm... Nap közben javul, de még akkor is fájnak az alap dolgok közben, pl cipőkötés.

Szívem szerint már meghalnék...

A gasztrósom reumatológushoz küldött, az pedig azt mondta, ez nem tudja mi :D

febr. 7. 12:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem. Nagyon durva ez. De szerintem neked is az áteresztő bél szindróma a bajod. Először regenerálni kellene a gyomorfalat, beleket.

Van L-glutamin és U vitamin, ezek elvileg regenerálják.

Nekem is volt ez a pohár víztől is baj van helyzet.

Ha gondolod, próbáld ki, hogy regenerálod a gyomorfalat, stb.

Az én orvosom - a háziorvos - fel sem fogja, hogy mi a bajom. Remélem, te nem ilyen inkompetens emberhez jársz.

Lehet, hogy esetedben is fennáll a bakteriális diszbiózis. Akkor azokat a rossz baktériumokat is ki kell irtani.

Hát ilyen teendők vannak.

Voltál már áteresztő bél szindróma kivizsgáláson?

jún. 14. 18:02
 32/36 anonim ***** válasza:
Miket kajálsz mostanában?
jún. 14. 18:02
 33/36 A kérdező kommentje:

Nem voltam. Manapság amúgy ami jól esik, mert a biológiai terápia elég hatékonyan működik, a szteroiddal ellentétben mellékhatások nélkül.

Egyébként meg...pont a napokban írogatták, hogy megtalálták kutatók az IBD fő okát, mely a DNS-ben keresendő.

jún. 14. 18:10
 34/36 anonim ***** válasza:

Igen, olvastam erről én is.

De ha felelősséget vállalnál és úgy állnál hozzá, hogy te magad akarsz tenni a gyógyulásodért, úgy sokkal jobb lenne (szvsz).

jún. 29. 04:50
 35/36 A kérdező kommentje:
#34 Ebbe ne menjünk bele. Az évek alatt annyi helyről kaptam a tanácsokat, amik közül egyik sem jött be, hogy meguntam. Nem véletlenül létezik ez a gyógyszer, amit kapok, én azok közé tartozom, akiknek a táplálkozás változtatása pl semmit nem használt. Az évek alatt próbálkoztam ezzel azzal, mostecsak jól szeretnék lenni, ehhez meg ez az út.
jún. 29. 11:07
 36/36 anonim ***** válasza:

#35. Elhiszem, hogy sokáig próbálkoztál. Én is. Nagyon sokáig tartott, mire egyáltalán kiderült, hogy mik a bajok. Sok évbe. Addig pedig csak romlott a helyzet.

Éppen ezért, mire rájöttem, hogy mi a megoldás, nagyon jó szívvel ajánlom. Ajánlanám.

Sajnálom, hogy elvesztetted a bizalmat ebben az irányban.

jún. 29. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!