Nos, lehet, akkor engedd ki azt a felesleget, ami benned van... Talán enyhülhet a szervezetedben lévő nyomás érzete.
2023. dec. 22. 11:42
3/12 anonim válasza:
Vannak rá gyógyszerek, mint a Cerucal de ha elkaptál valamit akkor annak ki kell jönnie és nem sok értelme lenne az elején a gyógyszerelésnek.
Amikor már sokadjára hánysz akkor érdemes gyógyszerhez nyúlni, hogy legyen időd pótolni az elvesztett folyadékot.
Én a helyedben megvárnám, hogy mi lesz ebből. Lehet megúszod csak hányingerrel, az is lehet, hogy csak egyszer kellesz majd hánynod.
2023. dec. 22. 12:04
4/12 anonim válasza:
Nekem nem tudom mi ez, de már három napja van....
Mondjuk kétszer hánytam is.
Harmadjára szerintem csak a bevett gyógyszer miatt nem, ugyanis vettem Dedalont. Ja és a hasam is megy.
Szerintem ez valami vírus.
Mondjuk jó lenne tudni meddig tart...
2023. dec. 23. 06:26
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves #4!
Jobbulást kívánok! Nekem a hasam nem megy és nem is hánytam, de érzem, hogy feszül a hasam, olyan mintha fel lennék puffadva és hányingerem van
2023. dec. 23. 09:28
6/12 Senior Séf válasza:
A hányinger a legtöbb esetben hasznos. A szervezet igyekszik megszabadulni a gyomortartalomtól (és a méreganyagoktól), hogy az emésztés ne vonjon el energiát az immunrendszer rovására.
2023. dec. 23. 15:40
7/12 anonim válasza:
Ugyanez van velem is.Járvány sajnos.Állítólag pár nap alatt javul.Bennem sem marad meg semmi.Vizet igyon sokat,hogy ki ne száradjon! Hányingerre B6 vitamin.Mindenképp egyen valamit,mert attól is jön a hányinger.Nekem a hideg paradicsom segített.
2023. dec. 23. 22:37
8/12 anonim válasza:
Ja és citromsárga vizes a székletem! 🙄
2023. dec. 23. 23:33
9/12 A kérdező kommentje:
Most este elkezdett menni a hasam is… ugyanúgy mint neked citromsárga a székletem és szinte vizes
2023. dec. 24. 00:49
10/12 anonim válasza:
Most már csak két dologra vagyok kíváncsi: milyen vírus ez és meddig tart ez az állapot????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!