Bélgyulladás okozta, erős ízületi fájdalmakra valami hatékony cucc?
Figyelt kérdés
Ha muszáj, majd gyógyszerekkel is próbálkozom, de abból már ígyis jut elég...Létezik valami valóban hatékony cucc ízületekre? 26 éves vagyok, de reggelente már brutálisan fájnak az ujjaim, a csuklóm, a könyököm... Nap közben javul, de még akkor is fájnak az alap dolgok közben, pl cipőkötés.
Szívem szerint már meghalnék...
A gasztrósom reumatológushoz küldött, az pedig azt mondta, ez nem tudja mi :D
febr. 7. 12:09
21/36 anonim válasza:
Értem. És most már teljesen jól vagy? Ezt a kezelést életed végéig kapnod kell előreláthatóan vagy meg tudsz gyógyulni és el lehet majd hagyni?
22/36 A kérdező kommentje:
Most jelenleg igen és nem múlik el a betegség.
jún. 12. 21:01
23/36 anonim válasza:
Annak örülök, hogy most jól vagy.
Ez milyen betegség? Autoimmun?
24/36 A kérdező kommentje:
Elméletileg. IBD-nek nézz utána, ha érdekel.
jún. 14. 15:58
25/36 anonim válasza:
Oké. Nekem is most derülget ki, hogy van autoimmun állapot. De az újabb nézőpontok már azt mondják, hogy visszafordítható az autoimmun állapot. Nagyon szigorú étrendet kell tartani. Illetve attól függően, hogy ki milyen táplálkozás folytat.
26/36 A kérdező kommentje:
Lehet ebben hinni, de nem érdemes...Kinek mi jön be.
jún. 14. 16:57
27/36 anonim válasza:
Ez nem hit. Nálam teljesen így működik. És másnak is ajánlottam, neki is. Szóval nem egyedi eset.
28/36 A kérdező kommentje:
Valakinél segít az életmódváltás, van, aki azt hiszi, hogy segít (egybeesik a remisszióval, aztán jön a csattanás), valakinél felesleges...Én ebbe az utolsó kategóriába esek, mint kiderült, szóval én nem merek ilyet hirdetni. Próbálkozni lehet, minden jobb a gyógyszereknél, de sajna van, amikor elkerülhetetlen.
jún. 14. 17:33
30/36 A kérdező kommentje:
Sport, mindenféle diéta...Bár úgy kb lehetetlen diétázni, ha egy pohár víz után is órákig göcsöl a hasad és folyamatosan jön belőled a vér :D Cseszhetem a táplálkozást, mikor táplálkozni sem tudok...Úgy meg nehéz mozogni :D
jún. 14. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!