Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bélgyulladás okozta, erős...

Bélgyulladás okozta, erős ízületi fájdalmakra valami hatékony cucc?

Figyelt kérdés

Ha muszáj, majd gyógyszerekkel is próbálkozom, de abból már ígyis jut elég...Létezik valami valóban hatékony cucc ízületekre? 26 éves vagyok, de reggelente már brutálisan fájnak az ujjaim, a csuklóm, a könyököm... Nap közben javul, de még akkor is fájnak az alap dolgok közben, pl cipőkötés.

Szívem szerint már meghalnék...

A gasztrósom reumatológushoz küldött, az pedig azt mondta, ez nem tudja mi :D

febr. 7. 12:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Fizikoterápia, gyógytorna.

Esetleg a táplálkozásoddal is kisérletezhetsz, minden ibdésnek más válik be.

febr. 7. 14:45
 12/36 anonim ***** válasza:
0%

11

gyogytorna es belbetegsegre, vagy lehet pszichoszomatikus... inkabb macskagyoker.

febr. 7. 15:03
 13/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanilyenen megyek keresztül. A betegségeid oka valószínűleg az áteresztő bél szindróma.

Több dolgot is kellene tenni.

Hogy mit, az le van írva Dr. Steven Gundry A növényparadoxon című könyvében.

Ha pedig gyulladáscsökkentőt keresel, akkor próbáld ki esetleg a Myrobalan termékeket.

Lehet, hogy kapszula nélkül kellene szedned, mert valószínűleg azt sem fogja bírni a tested. Bontsd szét a kapszulát és a tartalmát vedd be.

jún. 12. 14:33
 14/36 A kérdező kommentje:
A bélgyulladasra kapott biológiai terápia ezt is orvosolta végül azóta.
jún. 12. 14:36
 15/36 anonim ***** válasza:
Leírod, hogy az milyen? Köszi!
jún. 12. 14:59
 16/36 A kérdező kommentje:

Mármint a biológiai terápia?

Neked amúgy pontosan mi a problémád?

jún. 12. 15:40
 17/36 anonim ***** válasza:

Igen, arra vagyok kíváncsi, hogy milyen volt a biológiai terápia.

Pontosan? Most vagyok kivizsgálás alatt.

Vagy arra vonatkozik a kérdés, hogy mik a tünetek? Hát, sok minden. De az ízületi fájdalom nekem is - többek között.

Neked már elmúlt a fájdalom?

Ez egy viszonylag új kezelés ez a biológiai terápia?

jún. 12. 16:17
 18/36 A kérdező kommentje:

Mondhatjuk újnak. Ezt mondjuk a súlyosabb esetek kapják, én a diagnózistól számított majdnem 5 év után kezdtem kapni. Én egy olyat kapok, ami 8 hetente egy infúzió. Van, akinek gyakrabban kell és szuri. Jelenleg hat, mellékhatása nála nincs, csak annyi a gond, hogy el kell miatta járni, mivel nem a városomban van. (Csak centrumokban működik)

Ez hatékony cucc, de nem ezzel szoktak kezdeni.

jún. 12. 17:12
 19/36 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy megírtad! Hát ez jó - én magamtól is vmi hasonlóra gondoltam. Kérdeztem is a háziorvostól, de nagyon elzárkózott.

Próbálom akkor máshogy megoldani.

Te a belgyulladás miatt kaptad? És 5 évig szenvedtettek?

Mondjuk, nekem is több éves a probléma, csak nem annyira régen kezdtem orvosokhoz járni.

Puffadással kezdődött. Eszembe sem jutott, hogy eddig tud fajulni. :/ :(

jún. 12. 17:22
 20/36 A kérdező kommentje:
Hát figyelj...egyrészt nem mindegy mi a betegséged. Másrészt van ennek egy protokollja, hogy miket szokás próbálni, illetve milyen tünetek kellenek ahhoz, hogy kaphass biológiait. Egy beteg kezelése elég drága, ezért nilván nem mindenkibe tolják + azért ennek is van kockázata. Nekem az indokolta, hogy egyszerűen nem tudtak máshogy leszedni a szteroidról.
jún. 12. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!