Stressz/aggodalom hatására adott helyen fájdalom, kezdődő rák, megelőzés?
Egész életemben stressz/aggodalom/megszégyenítés, valamint a görcsös megfelelési kényszer esetén mindi adott helyen éreztem fájdalmat.
Szövettan: azon a helyen kialakuló rák esélyének lehetőségére utaló elváltozás van.
Egész életemben elnyomtam érzéseimet, hogy "a másik nehogy megharagudjon", "hogy a másiknak legyen jó", "nem baj ha nekem rossz lesz vagy hátrányba kerülök/kihasználnak", utólag persze szenvedtem és önmagamat szidtam.
Hogyan, miképpen változtassak az életemen, hogyan tud változtatni életén az akinek nincs pénze heti húsz-harmincezres "drága pszichoterápiákra" és hasonlókra?
Gyerek klinikára nagyon sokszor kellett visszamenni ezzel a fájdalommal és sose találtak semmit.
Nagyjából aegébként mindegy mit írok, végén úgyis az jön le: "egyáltalán nem mentem soha orvoshoz és felelőtlen voltam".
Sajnálom,hogy ez történt. Lényeg,hogy megtalálták. Jobbulást kívánok! Én ezzel azt akartam mondani,hogy ne higgy a sarlatánoknak. Az onkológián ingyenes pszichológust biztosítanak.
Ha pedig mégsem rosszindulatú elváltozás, csak vmi gyulladás vagy ilyesmi,azt meggyógyítják és jobb lesz a közérzeted. Háziorvos tud segíteni,hogy bejuss állami pszichológiai ellátásra,kérd a tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!