Stressz/aggodalom hatására adott helyen fájdalom, kezdődő rák, megelőzés?
Egész életemben stressz/aggodalom/megszégyenítés, valamint a görcsös megfelelési kényszer esetén mindi adott helyen éreztem fájdalmat.
Szövettan: azon a helyen kialakuló rák esélyének lehetőségére utaló elváltozás van.
Egész életemben elnyomtam érzéseimet, hogy "a másik nehogy megharagudjon", "hogy a másiknak legyen jó", "nem baj ha nekem rossz lesz vagy hátrányba kerülök/kihasználnak", utólag persze szenvedtem és önmagamat szidtam.
Hogyan, miképpen változtassak az életemen, hogyan tud változtatni életén az akinek nincs pénze heti húsz-harmincezres "drága pszichoterápiákra" és hasonlókra?
Kenneth Hagin: Út a gyógyuláshoz
Ha problémát okoz a megvásárlása, privát írd meg a címed, és elküldöm neked. Privátra nem fogok válaszolni, de látni fogom. Ha további segítségre lenne szükséged miután elolvastad szintén írj privát.
Gyógyulást kívánok Neked.
Szerencséd van, fent van Youtubon, máris linkelem az I.részt, a többit megtalálod a youtubon, ha esetleg nem találnád szól, és linkelem
Ez egy másik Kenneth Hagin könyv A gyógyulás a miénk, a linket mellékelem:
Nagyon köszönöm a linkeket.
Ha nem vagyok vallásos, akkor is tudnak segíteni e könyvek?
6 Igen. Sokan kegyelmet kaptak betegségnél Istentől világiként. Sokszor pont ez a bizonyság volt az illetőnek, hogy elindult Isten felé, miután meggyógyult természetfölötti módon.
Ne aggódj, rosszat sosem közvetítenék.. és nem ezoterikus vagyok.
Értem, köszönöm, én sem feltételeztem semmi rosszat.
Youtube-videónál elektronikus formátum jobban kezelhető lenne nekem, elkérhetem úgy is?
8 Én nem vagyok egy számítógépes, örülök, hogy ezt megtaláltam.Átlag felhasználó vagyok csak. Egy nagyon komoly könyvet a gyógyulásról próbáltam FB-s csoportban, ahogy kérted privát megszerezni. Jelenleg folyamatban van, de még senki nem válaszolt a kérdésemre.
Ez a könyv Osborn: Betegek meggyógyulnak, ezt próbálom egy zárt FB-s csoportból.. de ez idő, és nem biztos a siker. Ezért ezt nem mondtam neked, de folyamatban.Nmég nem került ki, gondolom az admin még nem látta a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!