Napok óta megy a hasam, émelygek, valami tuti tipp?
Napokkal ezelőtt hánytam, ment a hasam. Daedalon, normaflore kombó megmentett. Azt hittem el is múlt minden de napok óta újra megy a hasam ami még el is viselhető, mert nem olyan gyakori/vészes. Ez a folyamatos émelygés és esti savtúltengés ami megőrjit. Főleg azóta jelentkezik mióta elfogyott a Normaflore.
Diétázom, banán, zabkása, könnyebb ételek és víz ami megy. De nem is annyira kívánom az ételt.
Olyan mintha a Normaflore csak a tüneteket enyhítette volna, de magát a problémát nem oldotta meg.
Vegyek újabb adag Normafloret és majd jobb lesz, vagy van valakinek valami tuti tippje?
Holnap mindenképpen felhívom mondjuk a dokit :/
Köszönöm
11-esnek válasz,
Én is mondtam a dokinak, de azt mondta hogy az a baj az antibiotikummal hogy az nem csak a rossz bélflórákat, hanem a jókat is elpusztítja. Így ő nem ajánlja.
15 vagyok.
Pontosan!
9g/nap reggel délben este! Probiutikum után , vagy előtt 2 órával kb!
A legjobb probiutikum pedig a Pro Gastro
Szia 19-es!
Nekem januárban volt. A bélflórám szétverte ez az egész. Voltam orvosnál, de b@sznak az egészre, nevetséges ez az ország. :) Probiotikumot tudnám ajánlani. Nekem is nagyon sokáig hasmenésem volt, nekem a Smecta és mellette az Elinix segített. Napi 3 tabletta mindkettőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!