Napok óta megy a hasam, émelygek, valami tuti tipp?
Napokkal ezelőtt hánytam, ment a hasam. Daedalon, normaflore kombó megmentett. Azt hittem el is múlt minden de napok óta újra megy a hasam ami még el is viselhető, mert nem olyan gyakori/vészes. Ez a folyamatos émelygés és esti savtúltengés ami megőrjit. Főleg azóta jelentkezik mióta elfogyott a Normaflore.
Diétázom, banán, zabkása, könnyebb ételek és víz ami megy. De nem is annyira kívánom az ételt.
Olyan mintha a Normaflore csak a tüneteket enyhítette volna, de magát a problémát nem oldotta meg.
Vegyek újabb adag Normafloret és majd jobb lesz, vagy van valakinek valami tuti tippje?
Holnap mindenképpen felhívom mondjuk a dokit :/
Köszönöm
Szerintem is vírus, az egész család elkapta, mert pont karácsonykor történt. És igen, egész délután aludtam, aztán meg hajnali 2-ig fent voltam, mert nem bírtam elaludni.
1
9-es vagyok, először is a *két ünnep között.
Beszéltem több ismerősömmel, náluk nincs hasmenéses tünet, de volt akinek szintén nagyon ezek a bélhangok felerősödtek. Nem tudom mik ezek a mocskos vírusok.
Én is most a Smecta és Elinix-el próbálkozom. Probiotikumot mindenképp érdemes szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!