Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején émelygésre...

Terhesség elején émelygésre valami tipp?

Figyelt kérdés
Még csak 7.hetet töltöm ma,egy hete még szívdobogás sem volt,de kb.2hete napközben rosszul vagyok. Míg eszem és alszom,addig jó,de evés után néha úgy érzem,h kipukkadok,utána meg egész nap,mintha másnapos lennék,folyton éhes vagyok,de borzalmasan és baromi fáradt,szóval összességében rossz a közérzetem nagyon :(

2014. máj. 22. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Émelygésre nekem a jéghideg citromos víz meg a hideg kóla jött be.
2014. máj. 22. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
hideg kóla
2014. máj. 22. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
kóla segített nekem is.Következőnél a homeopátiát szeretném megpróbálni.
2014. máj. 22. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Vegyél a gyógynövényboltba vagy DM-be borsmenta teát és idd jó hidegen, nekem egyedül ez segített, én is nagyon sokat szenvedtem, minden nap hányás, hányinger....a gyömbér rágcsálását is ajánlották nekem, de azt nem próbáltam.
2014. máj. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!