Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek,nem tudom meddig...

Mit tegyek,nem tudom meddig bírom még ?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 hete tart nálam a hörghurut ,volt antibiotikumos kezelés, köptetők, mentolos cukorka ,rengeteg tea illetve folyadék fogyasztás, méz, de meg mindig elég csúnyán köhögök,és hörgök,feküdni nem is tudok,ezért az éjszakától rendesen félek már,rendesen aludni ,az idejét sem tudom már mikor tudtam ,mert csak ülve tudok az agyban is lenni.

A köhögés másnapján éreztem a bal oldalamban egy ilyen szúró fájdalmat főleg köhögéskor,másnapra észrevettem hogy az a bal felem elkezdett be lilulni, mostanra kb.30-40cm hematóma lett a bal oldalamon, voltam több orvosnál is ,volt több vizsgálat is ,de állítólag ez mind az erős köhögés miatt van,és nincs valós életveszélye ennek a tünetnek, csak mondjuk ijesztő hogy lila az egész bal felem és a hasfalam.

Az egészet tetőzi meg az is, hogy engem 18 évvel ezelőtt volt egy teljes gerincműtétem ,es ez által eléggé hátfájós vagyok ,és most a köhögés miatt a lapockám alatt olyan érzés mintha rángatnák a belső részeimet, ezért a lefekvés ha lehet meg lehetetlenebb a fájdalmamtól.

2023. dec. 26. 22:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom. Segíteni nem tudok,de sajnállak és átérzem.

2021-ben voltam covidos. A nagy köhögéstől leszakadt a bal oldalamon egy izom a bordáknál. Hatalmas fájdalom volt és öklömnyi csomó volt ott napokig. A mai napig van ott egy kis göb.

És ismét covidos vagyok. Bár most enyhébb.

Röntgened volt? Mostanság. Hogy miért nem múlik a köhögés .

2023. dec. 26. 22:46
 2/14 A kérdező kommentje:
Volt igen Röntgen is , ultrahang is , CT is
2023. dec. 26. 22:54
 3/14 A kérdező kommentje:

Azt irod " A nagy köhögéstől leszakadt a bal oldalamon egy izom a bordáknál"

mit tudtak kezdeni vele neked ? mesélnél róla.nekem kérlek

2023. dec. 26. 22:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Valami gyógyszereket kaptam rá. Izomra való gyógyikat,talán kétfélét. Névre sajnos már nem emlékszem.
2023. dec. 26. 22:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Mert én is gondoltam valami hasonlóra, hogy leszakadhatott nekem azon az oldalon valami , de csak azt tudom remélni hogy a 6-7 orvosból akik láttak és vizsgáltak, valamelyik csak észre vett volna valamit
2023. dec. 26. 22:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Mindenesetre a mai napig tud fájni.

Hirtelen akkor olyan volt,mintha villám csapott volna belém.

Köhögőrohamom volt az erkélyen. Lehajoltam kétrét szinte. És akkor. Meg se mertem sokáig mozdulni...csak mondtam a férjemnek,hogy valami elszakadt bennem. Mintha egy húr pattant volna el. Olyan érzés volt.

2023. dec. 26. 22:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt kékülés. Csak a hatalmas csomó. Ha köhögtem,sírtam a fájdalomtól.
2023. dec. 26. 23:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Illetve had kérdezzem.mar meg kérlek hogy tudtad megoldani a lefekvést, és az alvást? Mert én most is ülő helyzetben vagyok mert igy vagyok valamennyire fájdalom.mentes ,és nem hörgök annyira ,illetve nem.köhögök annyira
2023. dec. 26. 23:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Nálam is ugyan ez az érzés volt ,annyira meg ijedtem en is tőle
2023. dec. 26. 23:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Félülő helyzetben. Szenvedve.
2023. dec. 26. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!