Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek,nem tudom meddig...

Mit tegyek,nem tudom meddig bírom még ?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 hete tart nálam a hörghurut ,volt antibiotikumos kezelés, köptetők, mentolos cukorka ,rengeteg tea illetve folyadék fogyasztás, méz, de meg mindig elég csúnyán köhögök,és hörgök,feküdni nem is tudok,ezért az éjszakától rendesen félek már,rendesen aludni ,az idejét sem tudom már mikor tudtam ,mert csak ülve tudok az agyban is lenni.

A köhögés másnapján éreztem a bal oldalamban egy ilyen szúró fájdalmat főleg köhögéskor,másnapra észrevettem hogy az a bal felem elkezdett be lilulni, mostanra kb.30-40cm hematóma lett a bal oldalamon, voltam több orvosnál is ,volt több vizsgálat is ,de állítólag ez mind az erős köhögés miatt van,és nincs valós életveszélye ennek a tünetnek, csak mondjuk ijesztő hogy lila az egész bal felem és a hasfalam.

Az egészet tetőzi meg az is, hogy engem 18 évvel ezelőtt volt egy teljes gerincműtétem ,es ez által eléggé hátfájós vagyok ,és most a köhögés miatt a lapockám alatt olyan érzés mintha rángatnák a belső részeimet, ezért a lefekvés ha lehet meg lehetetlenebb a fájdalmamtól.

2023. dec. 26. 22:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

[link]

Nálam ilyen kékülés lett belőle, és a kép készítése óta meg csúnyább

2023. dec. 26. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Azta...ilyet még nem is láttam. De ez a hasadon van inkább..jól bekékültél..sajnálom.
2023. dec. 26. 23:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Az egész bal felemen van ,csak nem tudtam teljesen lefotózni, és már kezd lejebb jönni a bal lábam irányába
2023. dec. 26. 23:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Az orvosok azt hitték balesetem volt, vagy nagyon megütöttem, vagy hasonló, de tényleg semmi ,2-3 nap köhögés után jött elő, és mondom a link képe készítése óta meg nagyobb a terjedése
2023. dec. 26. 23:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!