Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Kérem segítsenek nekem.

Régóta küzdök mellkasi, onnan kisugárzó ( karba, állkapocsba stb) fajdalommal.

Félévente, évente jarok kardiológushoz, aki EKG, szív ultrahangot készít, ami mindig rendben van. Tavaly januárban terheléses EKG is készült.

Legutóbb 3 honapja voltam kardiológusnál, szinten minden rendben volt.

Mostanában észrevettem, hogy gyakran puffadok, rossz az emésztésem is ( elkezdtem egy protexin balance kúrát is, colitis ulcerosamat van).

Ha hanyatt fekszek előjön néha fura érzés a gyomorszáj Környékén, mintha ott dobogna a szívem, hason fekve pedig szívdobogás érzésem van.

Olyan fura érzés a mellkasom, néha fáj, főleg szúró jellegű ez a fájdalom, de nagyon nagyon megtudok ijedni, régen többször megjártam az ügyeletet is.

Pár nap múlva elmegyek egy magán kardiológushoz is.

Ezek a tünetek, az ES-sek, fura mellkasi fájdalom, puffadás jelezhet előre szívproblémáit?

Tegnap háziorvos csinált EKG -t, az rendben volt.

Azt vettem észre hogy Gaviscont iszok akkor kevesebb a probléma, de nem szünteti meg teljesen.

Picit emelkedett a koleszterin es triglicerid szintem.

36 éves férfi vagyok, nem túlsúlyos, heti többször sportolok.

Köszönöm szépen

ma 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gyakori ellenőrzéssel nem találnak szervi eltérést, akkor ez stressz és szorongás, esetleg depresszió lesz. Mentális irányban is keresgéltess.
ma 18:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem szerettem volna "bevallani",mert utána mindenre azt mondják: pszichés, de panikolos, hipochonder vagyok.

De szeretném ha ez most figyelmeb kívül esne.

ma 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!