Miért akarják/akarták megúszni a covidot az emberek?
Nem megúszhatatlan! Maszk, kézmosás.
Nekem édesanyam még nem volt covidos, csináltatott többször antitest tesztet.
El lehet kerülni azzal ha mindenki odafigyel és vigyázunk egymásra. Mert ha a kisgyereket velem szemben a buszkn megtanították volna hogy a kezébe vsgy zsebkendőbe tüsszentsen akkor ma is lenne szaglásom
Tegyük fel, hogy marha nagy szerencsém volt, mert ugyan elkaptam a covidot, vidáman átestem rajta, nincs semmi maradandó hatása... akkor is karanténban voltam elég sok ideig. Nem tudtam bevásárolni, nem mehettem a friss levegőre, valamint dolgozni se, a táppénz meg ugye bőven kevesebb a fizumnál.
Ha kevésbé volt szerencsém, akkor megviselt a betegség, napokig az ágyat nyomtam. Sokkal jobb egészségesnek lenni.
Ha még kevésbé volt szerencsém, akkor most longcovidos vagyok, és nem tudok felmenni a második emeletre kifulladás nélkül. Ha meg egyenesen peches voltam, akkor már nem is élek.
És ugye senki nem tudja/tudta előre, hogy mennyire lesz szerencséje.
Én nem akartam megúszni,sosem hittem benne. El se kaptam. Vagy lehet h igen,de pont leszartam. Egy db tesztet sem csináltam. Nem is oltattam,erre büszke vagyok.
Mindenesetre üdvös,hogy egy ideje senki nem hal meg covidban és influenzában sem..ja de, csak ők már mindenkinek mindegyek. Nekik már nem jár emléktábla meg ilyesmi. Ha 2 éve meghalt valamelyik településen három nyolcvan éves ember,már pánik volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!