Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vastagbél gyulladasra,korábban...

Vastagbél gyulladasra,korábban a doktornő a beállított terápia mellé klion kúpot írt fel amit análisan kellett használnom.Kérdeztem tőle,hogy miert kell használnom de nem igazán kaptam választ. Megtudná valaki mondani,hogy miert kellett használnom?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 08:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Miért nem az orvost kérdezed?

Olyat hallottam amúgy, hogy ilyen tablettát kaptak rá, de kúpot nem. Mondjuk biztos az orvos tudja.

2023. dec. 3. 13:19
 12/38 anonim ***** válasza:

9

De ha semmi bajod akkor mi a p..nak kellett orvoshoz menned? ?? Nem érteni!

2023. dec. 3. 13:21
 13/38 A kérdező kommentje:
Az egyes számú sebészeti klinikán Budapesten az Üllői úton írta fel egy doktornő még a kilencvenes években.
2023. dec. 3. 13:23
 14/38 anonim ***** válasza:
He?
2023. dec. 3. 13:36
 15/38 anonim ***** válasza:
Az akkor kiváltott kúpot már nem használnám. De lehet, hogy már nem is aktuális ez a kérdés.
2023. dec. 3. 14:09
 16/38 anonim ***** válasza:
Hát én nem értem, hogy minek kérdezi, ha 30 éve írtak fel egy gyógyszert :D
2023. dec. 3. 14:11
 17/38 anonim ***** válasza:
Mondjuk 30 éve még jóval kevesebb gyógymód volt erre gondolom.
2023. dec. 3. 15:05
 18/38 anonim ***** válasza:

17

Nem!

A szetroid meg szalicilsav kezelést amit használnak a mai napon is az már az 195 -es évek óta van!

2023. dec. 3. 15:47
 19/38 anonim ***** válasza:

Kliont is használnak még ma is, csak kúp formában nem hallottam róla. Mondjuk szerintem ennél a betegségnél felesleges, de ez csak az én véleményem.

Mindenesetre a klasszikus kezelési módja a szteroidokat, 5-amino szalicilsavakat, immunszupresszánsokat és ma már biológiai készítményeket tartalmazza.

2023. dec. 3. 16:05
 20/38 anonim ***** válasza:

“ Huszon öt év után derült ki,hogy ételallergia okozta.”

Te valamit nagyon félreértettél. A CU-t nem ételallergia okozza. Ez egy autoimmun betegség. Tudom, mert nekem is CU-m van. A különböző ételek csak belobbanthatják a betegséget. Van, aki 10-15 évig is tünetmentes, de ez per pillanat gyógyíthatatlan betegség és ha nem szedsz rá gyógyszert, akkor csak rosszabb lesz. A szteroidot pedig nem kell folyamatosan szedni, hanem csak mikor fellángolásban van a betegség.

2023. dec. 3. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!