Vastagbél gyulladasra,korábban a doktornő a beállított terápia mellé klion kúpot írt fel amit análisan kellett használnom.Kérdeztem tőle,hogy miert kell használnom de nem igazán kaptam választ. Megtudná valaki mondani,hogy miert kellett használnom?
Figyelt kérdés
#vastagbél-gyulladás #Klion kúpb
2023. dec. 3. 08:58
1/38 anonim válasza:
Mert az koncentráltan juttatja a hatóanyagot a megfelelő helyre. A szájon át szedhető szerek hatóanyagtartalma az emésztés folyamán nyilván csökken, ami a te állapotodban lehet kevés.
2/38 anonim válasza:
A Klion az nem hüvelykúp?
Vagy van olyan is amit végbélbe kell helyezni?
Klion szájon át szedhető tablettát szoktak felírni gastroenterális panaszokra.
3/38 A kérdező kommentje:
Igen az mégis análisan kellett használnom.
2023. dec. 3. 09:52
4/38 anonim válasza:
Máshol éld ki a fantáziádat, kúp-fétises :D
5/38 A kérdező kommentje:
Senki nem kíváncsi a véleményedre nem kivánom,hogy annyi mindenen menjél keresztül mint én te szerencsétlen.Folyamatos steroid kezelés ami teljesen tönkre tett 25 év alatt.A szemeimet meg kellett műteni mert zöld hályog lett mind a kettőn.Soroljam még?
2023. dec. 3. 11:56
6/38 anonim válasza:
Mit állapitottak meg milyen vizsgálaton voltál, mik a tünetek, miota tart?
7/38 A kérdező kommentje:
Vastagbéltükrözésen,vérvetelen,ultrahangon.Colitis ulcerosa (vastagbél gyulladás) ami a bal colonfélre terjed.Huszon öt év után derült ki,hogy ételallergia okozta.Laktóz,glutén,szója mentes diétán vagyok öt éve nem szedek steroidot.Csak szalicilsav tartalmú gyógyszert (Salofalk granulátum,és kúp) De nem azért mert ez a fétisem mielőtt megint belém kötne valaki!
2023. dec. 3. 12:42
8/38 anonim válasza:
"Laktóz,glutén,szója mentes diétán vagyok öt éve nem szedek steroidot."
És használ?
9/38 A kérdező kommentje:
Igen nincs nyák es vérzés szinte teljes életet tudok élni.Persze a fűszeres ételek is tiltó listán vannak sajnos könnyebb azt elmondani mit ehetek meg mint amit nem.
2023. dec. 3. 13:06
10/38 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy valakinek vastagbélgyulladás kezelésére hüvelykúpot adjon egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!