Aki copd és minden nap hajnali 1:00 köhög az meddig élhet?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert már munkhelyemre nem tudtam be menni mert aludni se lehet az embertöl.Meg nekem ebböl milyen károm lesz ha soha nem tudom ki aludni magam egy dohányostol a lakásban.2023. nov. 22. 22:58
1/5 A kérdező kommentje:
Az irjon akinek van ilyen család tagja meddig lehet ezt csinálni hajnali 1:00 köhögést.A szervezet meddig birhatja a méregtöl való folyamatos megterhelést?
2023. nov. 22. 23:01
2/5 A kérdező kommentje:
Meg mi a jó ebbe a mártir halálba a helyet hogy, minden nap el szivna egy doboz cigit?Vagy most az cél hogy, mindenkit le amortizáljon a környezetébe?Egyszerün nem értem ha szervezet napi szinten probálja ki üriteni a mérget köhögésel az iletö miért nem reagál a teste jelzésére?
2023. nov. 22. 23:06
3/5 anonim válasza:
Apám még vagy 25 évig húzta egyre romló COPD-vel + asztmával, miközben folyamatosan dohányzott, és egyre jobban ment tönkre a szíve/tüdeje. Hogy a te férjed (?) még meddig fog élni azt senki meg nem mondja, még a kezelőorvosa sem. Nem teljesen értem a kérdésed egyébként. Tiltsd meg a lakásban a dohányzást, aludjon külön ha zavar a köhögése, és ha lenne egy csöppny józan esze abbahagyná a dohányzást, nyilván.
4/5 A kérdező kommentje:
Másik szobába alszik én füldogoval de igy is lehet halani a köhögést hiába van erkély nem megy ki cigizni.Lakásban meg már a festék is esik le a sok cigizésétöl.Nem fogja abba hagyni eleve azt se értrem miért nincs ez már be tiltva.Gondolgodtam nekem is ilyen terméket kéne ki találnom amibe milliok halnak meg világszerte arra lennék kiváncsi medig müködhetne amig börtönbe nem zárnak.
2023. nov. 23. 15:06
5/5 anonim válasza:
Hát most erre mit írjak? Férjed vagy apád? Válj el, költözz el, mégis milyen egyéb tanácsot vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!