Miért kelek fel minden nap hajnali 3-4 között pisilni?
Figyelt kérdés
Egész nap sokat iszom, lefekvés előtt is (általában zöld teát), valamint reggel magnéziumot iszom. Melyik lehet a probléma?2020. ápr. 19. 03:40
1/6 anonim válasza:
A zöld tea vízhajtó, azt este kerüld.
2/6 anonim válasza:
Szerintem több ember kel fel éjjel pisilni, mint amennyi nem. Mint írtad, egész nap sokat iszol...hát akkor mi a kérdés? :) Emiatt ne igyál kevesebbet, inkább egy gyors pisi éjjel, mint a túl kevés folyadékbevitel. Én is felkelek pisilni kb. 100-ból 98-szor.
3/6 anonim válasza:
Mert arra telik meg a húgy hólyag.
A magnéziumot este kell bevenni vacsorával.Legalább is étkezéssel.
4/6 anonim válasza:
Én is. Valószínűleg akkor kapcsolják be a HAARP-ot, hogy kellően rettegjenek az emberek. Kell most a koronavírus-pánik fenntartásához, mert egyre több tény kerül napvilágra és a végén még kiderülne, hogy mekkora átverésről van szó.
5/6 anonim válasza:
Lefekvés előtt csak vizet igyál. A zöldteának vízhajtó hatása van
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!