Mit tegyek 40,6 fokos lázzal?
Figyelt kérdés
Most lettem hirtelen rosszul, fáj minden csontom, megértem a láttam és 40,62023. nov. 4. 00:58
21/22 anonim válasza:
A #16-os én voltam, ahogy korábban a #4-es is.
Valóban nem vagyunk azonos személy, nemünk sem, korunk sem, végzettségünk sem - nekem nincs ápolói tapasztalatom.
...viszont saját tapasztalatom van, igaz, régebbről.
Gyerekként elég sokszor volt indokolatlanul magas lázam, és bizony volt, hogy nem segített gyógyszer, sem borogatás rajt.
Remélem, a kérdező már rég túl van a betegségen.
22/22 anonim válasza:
Nem értem, ilyen magas lázra vonatkozó kérdésnél is miért jelenik meg egy észlény, aki a lázcsillapítás felesleges voltáról akar tudálékoskodni. 40 fokos láz az szerinted gyógyít?? Azt azonnal csillapítani kell, főleg, ha még elindul magasabb tartományokba is, mert ott már simán tudatzavar, kiszáradás stb lehet a végeredmény. Ha nincs otthon lázcsillapító, akkor egyszerűen hideg zuhannyal. Nem langyos, hanem hideg vízzel locsolással. Meg a mentőt is ki kellene hívni ilyenkor már, nátha persze, milyen nátha csinál 40 fokos lázat? Vagy ha nátha csinálja, akkor náthára hív mentőt a kérdező, nem mindegy mi az, ha 40 fokos láza van az embernek??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!