Mit tegyek 40,6 fokos lázzal?
Köszönöm a hasznos tanácsokat! 10, neked is jobbulást!
Sikerült visszavinni 40,2 re de ugyanúgy szenvedek.
#12: Szerinted, ha a kádban ülés pár tizedfokot vitt le, akkor a vizes rongyok többet fognak? Biztos, hogy NEM!
Egyébként a Coldrex-ben Paracetamol van. Ennyire magas láznál nem hiszem, hogy hatna. A Paracetamol nem mindenkinek használ.
A kádban fürdést lehet többször ismételni, amíg meg nem indul lefelé a hő. Tudom, ilyenkor az ember ódzkodik a (fokozatosan) hűtött víztől, sz@r érzés az egész, de nem használ, ha hamar kipattan a beteg belőle.
Aki a #15-öt (09:34) lepontozta, kérem, írja le, mivel nem értett egyet.
1) Ha kádban ülés nem vitte le, akkor a vizes rongyok sem hatottak volna
2) Paracetamol nem biztos, hogy használ
3) Kádban fürdést lehet többször ismételni, ha nem megy le a láz és nem használ, ha hamar kipattansz (kell az idő a testhőmérséklet csökkenéséhez)
...csak mert szerintem nem írt hülyeséget, de, ha már lepontozod, szeretném tudni, szerinted mi a baj a kijelentésekkel.
Lehet, hogy igazad van, de így nem derül ki ebből semmi.
"kedves" 18-as, a másfél pipáddal:
- 1) ENNYI az ész érved?
- 2) Milyen kár, hogy a 15 (én), és a 16-os NEM EGY, nem azonos személy.
- 3) Nem véletlen, amiket írtam (az 5-ös is én voltam), mert 32 év ápolónői tapasztalat íratta velem. DE HA neked ebben a témában több kompetenciád van, akkor normális érveket szeretnék látva leírni, nem pedig azt, hogy betegebb az agyam bárminél... egyébként meg magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt ezzel.
A 16-nak köszönöm, amit írtál, eddig nem is láttam (rég voltam erre)
Kérdező: feltételezem, hogy jobban vagy már, hiszen napok teltek el a történtek óta. Bár nem tudom hány éves lehetsz, de anyukád is megmondhatja, ha bármi helytelent írtam volna, ami nem használ, hiszen a tájékozottabb anyáknak valamennyire érteniük kell a lázcsillapításhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!