Sajnálni kéne egy olyan embert, aki tüdőrákos, de ugyanúgy pöfékel tovább, mint előtte?
Nem kell, saját döntése.
Egyébként meg már ha olyan stádiumban van, akkor teljesen mindegy, hogy leteszi, vagy sem.
Gondolom nem 1 éve szívja, így nem is lenne egyszerű letennie…
A sajnálat az vagy jön, vagy nem. Nincs olyan, h most én őt sajnálom, őt meg nem.
Gondolom rokonról van szó és ha 60 éve cigizik, akkor nem is fiatal. Az ő döntése. A te dolgod, h miután megpróbáltad meggyőzni, de nem sikerült, támogatod, ahogy tudod, vagy nem. De kibeszélni semmiképp sem szabad sztem.
Nem sajnálnám, haragudnék rá. Apámra is haragszom, mert napi 2 dobozzal szív, szinte biztos, hogy idő előtt meghal rákban. Tüdőszűrésre nem jár.
Nem kell sajnálni őket. Ők sem kérik, nem is érdemlik. A függőség az életük. Elvileg a cigisek “letudnák tenni ha akarnák”, mind ezt mondták nekem, aztán 1-1 mélyebb beszélgetés után mindig kimondták eddig, hogy inkább nem esznek, de cigi legyen a szájukban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!