Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha koronavirussal kórházba...

Ha koronavirussal kórházba kerülök, muszáj elfogadom az oltást? Vagy mondhatom hogy kösz nem?

Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Ha koronavírussal kórházba kerülsz, ott és akkor egészen biztosan senki sem akar majd beoltani.
2023. okt. 8. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
már nincs koronavírus és szerintem nem is volt.. ez egy egyszerű influenza az oltás szart sem ér rá, hidd el én kaptam és nem azért mert féltem.. de mióta beoltottak csak kapom elfele a sok hülyeséget.. az oltás egyébként akkor már nem ér ha elkaptad (már ha tényleg van ilyen)
2023. okt. 8. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleve fertőzöttet nem oltanak. Mi értelme lenne?
2023. okt. 8. 18:11
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem kapsz oltást, ha fertőzött vagy.
2023. okt. 8. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért az jellemző, hogy az oltásellenesek milyen szellemi színvonalon mozognak és erre a mocsárra építve osztják ugye az észt.

Mint a mellékelt ábra mutatja, szerintük pl a koronavírus oltás arra való, hogy meggyógyítsa a kovidost...

2023. okt. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!