A Sinpharm vakcinája nemzetközileg elfogadott/az lesz?
Kaptam lehetőséget a Sinopharm oltásra, és szívesen beoltatnám magamat, viszont nem vagyok benne biztos, hogy ezt pl. külföldre utazásra lehet-e majd "használni". Az orvos ismerőseim és a háziorvos is azt mondta hogy amúgy teljesen rendben van, ilyen szempontból egyáltalán nem félek.
Valakinek esetleg van valami információja vagy tudta arról, hogy Sinopharm vakcinával fogok-e majd tudni külföldre utazni?
A az oltás- illetve vírus- tagadók/szkeptikusok kérem mellőzzék a válaszadást. Előre is köszönöm.
Ez engem is aggaszt,de nincsenek rossz tapasztalatok.
Amennyire ellene voltam az elején,most már csak ebben bízom,szerdán megyek.
+Minél előbb védettséget akarok szerezni.
/Egyéb előnyök nem vonzzanak: étterem,szálloda ilyesmi./
Őszintén szólva én szívesebben meghívnám a barátaim,ismerőseim hozzám.
Tudom mi van a kajában,italban,tisztaság,stb.
Ezt nagyjából senki se tudja biztosan megmondani neked. Nagyban függ, hogy hova szeretnél utazni. Az EU-s vakcinaútlevél kapcsán már kiderült, hogy a tagországok maguk dönthetik el, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott oltásokon túl melyeket akarják elfogadni. A horvátok, görögök már bejelentették, hogy hozzájuk jó lesz bármelyik, hiszen ők nagyban függnek a turistáktól.
Viszont szerintem az biztosan előfordul, hogy lesznek országok, amiknek nem lesz jó. Nagyjából mi, a szerbek meg az Arab Emírségek a 3 legfejletteb ország, ami használja a Sinopharmot, a többi 30 meg a Mozambik-Kirgizisztán-Egyenlítői Guinea szintet képviseli.
Tehát a kínai vakcinával oltó országok turizmus szempontjából szinte teljesen jelentéktelenek a Balkánt kivéve, így nem nagyon lesz nyomás a nyugati országokon az elfogadására.
#5 "Ez a csúnya nemszállító nyugati cég eddig úgy kétszer annyit szállított, mint a kínaiak."
Tudod a probléma itt azzal van, hogy ennek a "Ez a csúnya nemszállító nyugati cég"-nek már régen le kellett volna annyit szállítania, hogy ne is legyen szükségünk a kínai vakcinára hogy a mai oltottsági állapot lehessen.
Azért szerződött a magyar kormányzat is közösen ezzel a céggel, mert tőlük várták a vakcinákat.
Csak nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!