Mennyibe kerül egy hivatalosan elfogadott koronavírus teszt?
Először szerintem azt kellene tisztázni - ezt én sem tudom - hogy milyen a hivatalosan elfogadott koronavírus teszt?
Mert ugye van a gyorsteszt, amiről tudjuk, hogy olyan-amilyen (sokszor mutat negatívot, holott fertőzött az illető), meg van a PCR teszt, ami megbízhatóbb.
Keress rá a neten, de figyelj hogy rendes vérvételes, laboratríumos vizsgálat legyen, ne gyorsteszt. hasonló legyen mint ez:
"A vizsgálat vénás vérvétellel történik. A teszt a vérmintából vizsgálja a IgG és az IgM, tehát a koronavírusra termelődött ellenanyag jelenlétét. ...
A vizsgálat ára 14 000 Ft. (12 000 Ft + 2 000 Ft vérvételi díj)"
Oké, írhattok itt többféle dolgot is, de épp most nyilatkozta a Híradóban egy háziorvos, hogy a mai napig nem kaptak tájékoztatást, hogy MI számít hivatalosan elfogadott tesztnek és hová kell küldeni a pácienst, ha ilyent akar csináltatni.
Már pedig ha a háziorvosok nem tudják, melyik a hivatalosan elfogadott teszt, akkor itt hiába találgatunk.
Szokás szerint hoztak egy intézkedést, aztán majd később kiderülnek a részletek is - valamikor. Vagy nem... mint sok esetben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!