A tapintható csomót miért nem mutatja ki az ultrahang?
Figyelt kérdés
A mellem szélén van egy kisebb, kemény csomó, ma az ultrahangon nem látszott semmi. Az orvos is kitapintotta, érezte a csomót, de az UH nem mutatta ki. Járt már valaki így?2023. szept. 16. 11:25
1/4 anonim válasza:
Szia. Én is most voltam uh-n és nekem mutatott mindent, ja meg az uh a nem kitapintható csomókat is kimutatja, szóval nem értem én se. Jó orvosnál voltál?
2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg nagyon jó orvos, dícsérik, jók a vélemenyek. Azt gondolom látta, de valamiért nem mondta meg. Az árát viszont elkérte, így duplán bosszantó! Most keresek időpőntot teljes melldiagnosztikára máshova.
2023. szept. 17. 10:24
3/4 A kérdező kommentje:
Ja azt mondta a doktornő, hogy valószínűleg azért nem látszik, mert túl tömött, tömör a mirigy állományom.
2023. szept. 17. 10:26
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak zsírmirigyek és semmj kórosat nem látott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!