Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha ismét COVID lezárások és...

Ha ismét COVID lezárások és oltások jonnének, ismét be állsz majd a sorba, maszkot fogsz hordani és sokadjára is be fogod oltatni magad?

Figyelt kérdés
Már megint terjednek hírek a 4978.ik covid variánsról hogy ez még annál is jobban terjed mint nagyon terjedő előző. Ismét beállsz majd a sorba vagy eleged van és ellenállsz?

2023. aug. 12. 14:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%

Egy oltást se adattam be és nem is fogok!

Ha elrendelik a maszk viselését,akkor hordani fogom.Ha nem rendelik el,de megint jön egy hullám akkor is fogom.Voltam covidos,majdnem bele is haltam,sérült a tüdőm,nem lenne szerencsés mégegyszer elkapnom.

2023. aug. 12. 20:32
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért vagy oltásellenes?
2023. aug. 12. 21:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha hordani kell a maszkot, akkor hordani fogom, bár nem szeretem. Oltást nem adatok be többet. Kettőt kaptam, aztán át is estem a covidon, valami védettségem csak maradt, amúgy a jelenlegi variánsok már nem vészesek.
2023. aug. 12. 21:10
 14/25 anonim ***** válasza:

Jajj, még mindig a covid?! Ajánlom a média pánikkeltése helyett a statisztikát figyelni. Máris nem lesz olyan félelmetes.

[link]

Amúgy meg engedjétek el végre a covidot, akkoris, ha újabb variánssal riogatnak. Hamarosan lesz mégegy mesterséges pandémia, az jóval durvább lesz, mint a covid volt.

2023. aug. 12. 21:12
 15/25 anonim ***** válasza:
Covid miatt már nem lesznek lezárások, akárhogy is terjed. A szakértők szerint sincs már szükség semmilyen korlátozásra. Ha egy új pandémiáról lenne szó (még belegondolni is rossz), nem szívesen, de betartanám az észszerű korlátozásokat. A támogatott, de nem kierőszakolt maszkhasználatot, a kórházi lezárásokat, a boltban maximálisan tartózkodható emberek számát, a tesztelést jó korlátozásnak tartom, a kijárási tilalom és az üzletek bezárása viszont szerintem teljesen felesleges, és gazdaságilag inkább káros. Az oltást is beadatnám, de csak az általam megbízhatóbbnak tartott gyártó vakcináját fogadnám el.
2023. aug. 12. 21:28
 16/25 anonim ***** válasza:
29%
A 11-es az oltásellenesek díszpéldánya. Elkapta, majdnem belehalt, de csak azért se. Tényleg van összefüggés az alacsony IQ és az oltásellenesség között.
2023. aug. 12. 22:32
 17/25 anonim ***** válasza:

11-es vagyok! Köszönöm 16-os a válaszod!

Nem vagyok oltásellenes és az IQ-sem alacsony!

Meghoztam egy döntést,hogy nem kérem,nem uszítok,győzködök én senkit,mindenki eldönti mit akar csinálni és én azt elfogadom.

Mielőtt beteg lettem fel szerettem volna venni az oltást,csak akkor nem kerültem sorra,mert az időseknek adták be.A nagypapámat el is vittük oltásra,mert ragaszkodott hozzá.

Az oka,hogy nem oltakozok annyi csupán,hogy 4 családtagom halt meg 3 hónap leforgása alatt covidban,köztük volt a nagypapám is,és mindegyikük be volt oltva többször is.

Akik szerencsésen megúszták a betegséget és felvették az össze oltást,azok pedig kivétel nélkül olyan mértékű egészségkárosodást szenvedtek,hogy soha nem jönnek rendbe.

Csináltam ellenanyag vizsgálatot,az alap erték több,mint 20-szorosa van bennem most a betegség után 2 és fél évvel is.

2023. aug. 13. 09:26
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem lesz ilyen, mert a Covid most már influenza-szinten kezelendő.

Maszk meg eddig is alap volt, amikor folyik az orrom és köhögök, mint a kvaélet :D

2023. aug. 13. 10:08
 19/25 anonim ***** válasza:

17.

Rossz hírem van: nem voltam beteg, tripla oltásom is van, még sincs semmilyen egészségkárosodásom.

2023. aug. 13. 10:20
 20/25 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

19-es,szerencsés vagy.További jó egészséget kívánok!:)

2023. aug. 13. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!