Szerintetek lesznek még lezárások ebben és az évben vagy 2022-ben Magyarországon?
"ezt a kormány többször is egyértelműen kommunikálta"
A kormány és a kommunikáció. :D
Nem lesznek lezárások.
Másnapra lettek.
Nem lesznek bezárva az iskolák, mert akkor a pedagógusok nem kapnak pénzt
Másnapra belettek.
Nem kell maszkot hordani.
De kell maszkot hordani.
Nem lesz a második hullámban lezárás.
Lett.
Nem lesz a harmadik hullámban lezárás.
De lett.
Nem adjuk oda a diplomát nyelvvizsga nélkül megint.
Odaadtuk.
Nem lesz kötelező az oltás.
De az lett bizonyos rétegekben.
Nem lesz védettségi igazolvány
De lett.
A védettségi igazolványok nem fognak jelenteni semmit, akinek nincs nem éri hátrány.
De éri...
Nem küldünk haza senkit a kórházakból.
De hazaküldtetek.
Mindenkit ellátunk, az EÜ müködik.
Nem. Nagymamám is ezért halt meg. @szopó brigát.
És még sorolatnám. Adná az Atya Úristen, hogy ezek tavasszal eltarkodjanak .... Milyen megváltás lenne végre....
Biztos, hogy lesznek zárások. Az oltás a fertőzés ellen nem túl hatékony, lásd tavalyi és mostani esetszamok. Azzal a kórház elkerülése a cél. A kormány sok egyéb mellett, ezt is rosszul kommunikálja.
Megvárjuk a pápát, aztán jönnek a hírek, nincs kétségem efelől.
Azt mondják az oltasok miatt nem lesznek. Csakhogy a mellett is meg lehet fertozodni, de nem is az a lényeg, hanem hogy fertoznek ők is. És sok meg az oltatlan. Gondolom ha sok lesz az igazolt fertozott megint lesz valamilyen korlátozás. Fene tudja mi. De az oltottak miatt már nem akarják. Meglatjuk mit lépnek. Eddig a who ajanlasait és a szomszédokat figyelték, követték. Szerintem most is ez lesz.
Ha a környező országok sorra zárnak, korlatoznak, nem fognak mást tenni ők sem. Foleg ha újra egyre több szakember és orvos mondja majd.
En is remélem hogy nem lesz. Nagyon unom már. Be vagyok oltva, hordom a maszkot ha kell, ha beteg leszek itthon maradok. Ennél többet már nem tudok tenni. Nem a korlátozások zavarnak, ha szükséges, szükséges. Én maganemberkent nem tudom ezt átlatni, nem vagyok sufnitudos sem sokakkal ellentétben.
Az egesz zavar úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!