Ha ismét COVID lezárások és oltások jonnének, ismét be állsz majd a sorba, maszkot fogsz hordani és sokadjára is be fogod oltatni magad?

Erre való a szavazás funkció.
Ez a variáns sokkal enyhébb, és nem várható semmilyen korlátozás, de szükség esetén igen, megint beállnék a sorba, és nem tekinteném magam birkának... Sok ellenálló meghalt, nem tűnt fel? Persze önmagában a fentiek sem védtek meg, de én pl. egyszer sem kaptam el.
1es, nem raktam szavazást mert kíváncsi voltam kicsit részletesebb véleményekre, köszönöm a tiédet is.
Én 2x vagyok oltva és elkaptam kétszer, volt minden bajom, de midnfélét tudok, olyat aki nem oltott és elkapva nem volt csak egy náthája, tudok meghalt oltatlant, meghalt oltottat, oltottat akinek lebénult másnap a karja, olyat akinek szívizom gyulladása lett, olyat akinek rákja lett, tudok oltatlant aki majdnem belepusztult, meg mindenféle variációt...
Én jelenleg nem tudom mit tennék.
De kicsit túlzásnak éreztem az akkori korlátozasokat és nyomást.
Aztán ugye hirtelen minden eltűnt mintha mi sem történt volna...

Az oltással nincs semmi baj, a lezárásokkal és a mszkolásokkal annál inkább, különösen azután, hogy már beoltatta magát, aki csak akarta.
Semennyivel sem kapta el kevesebb ember a lezárásoktól, meg a maszktól, mert 60-70%-nak mindenképpen át kellett rajta esnie, hogy visszaszoruljon, de legalább évekig elnyúlt az agónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!