Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha ismét COVID lezárások és...

Ha ismét COVID lezárások és oltások jonnének, ismét be állsz majd a sorba, maszkot fogsz hordani és sokadjára is be fogod oltatni magad?

Figyelt kérdés
Már megint terjednek hírek a 4978.ik covid variánsról hogy ez még annál is jobban terjed mint nagyon terjedő előző. Ismét beállsz majd a sorba vagy eleged van és ellenállsz?

2023. aug. 12. 14:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
45%

Erre való a szavazás funkció.

Ez a variáns sokkal enyhébb, és nem várható semmilyen korlátozás, de szükség esetén igen, megint beállnék a sorba, és nem tekinteném magam birkának... Sok ellenálló meghalt, nem tűnt fel? Persze önmagában a fentiek sem védtek meg, de én pl. egyszer sem kaptam el.

2023. aug. 12. 14:31
 2/25 A kérdező kommentje:

1es, nem raktam szavazást mert kíváncsi voltam kicsit részletesebb véleményekre, köszönöm a tiédet is.

Én 2x vagyok oltva és elkaptam kétszer, volt minden bajom, de midnfélét tudok, olyat aki nem oltott és elkapva nem volt csak egy náthája, tudok meghalt oltatlant, meghalt oltottat, oltottat akinek lebénult másnap a karja, olyat akinek szívizom gyulladása lett, olyat akinek rákja lett, tudok oltatlant aki majdnem belepusztult, meg mindenféle variációt...

Én jelenleg nem tudom mit tennék.

De kicsit túlzásnak éreztem az akkori korlátozasokat és nyomást.

Aztán ugye hirtelen minden eltűnt mintha mi sem történt volna...

2023. aug. 12. 14:45
 3/25 anonim ***** válasza:
74%
Azért nem olyan hirtelen, csak most tűnik úgy. Az oltás pedig szerintem nem káros, legfeljebb nem 100%-ban hatásos, főleg idősebbek esetén, ha kínai oltást kaptak kormányunknak hála, a gyártó javaslata ellenére. Én pl. még most is alaposan megmosom a kezem, miután hazajövök, és óvatosan vakargatom a szemem...
2023. aug. 12. 14:50
 4/25 anonim ***** válasza:
Ha kötelező lesz, akkor igen, ha nem, nem.
2023. aug. 12. 14:52
 5/25 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek, én akkor kaptam el amikor görcsösen fertőtlenítettem meg kezet mostam. Aztán utólag eszembe jutott hogy anyámék is mindig mondták hogy a gyerek egye csak meg a földet és én is ettem gyerekkoromban tyúk sz*Rt, attól lett immunrendszerem :)
2023. aug. 12. 14:53
 6/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rástresszelve se a vírusra, se az oltásra. (4es vagyok, előzőt véletlenül elküldtem.)
2023. aug. 12. 14:53
 7/25 anonim ***** válasza:
Én nem emlékszem, hogy valaha is földet ettem volna, vagy bármilyen piszkos dolgot, de nincs kizárva, állítólag tényleg hasznos gyerekkorban.
2023. aug. 12. 14:59
 8/25 A kérdező kommentje:
7es, nyilván nem emlékszel 2éves mit raktál a szádba, de a cumi abban a korban/-ig gyakran a földön van :D
2023. aug. 12. 19:09
 9/25 anonim ***** válasza:
8 persze, nyilván azért írtam:)
2023. aug. 12. 19:11
 10/25 anonim ***** válasza:

Az oltással nincs semmi baj, a lezárásokkal és a mszkolásokkal annál inkább, különösen azután, hogy már beoltatta magát, aki csak akarta.

Semennyivel sem kapta el kevesebb ember a lezárásoktól, meg a maszktól, mert 60-70%-nak mindenképpen át kellett rajta esnie, hogy visszaszoruljon, de legalább évekig elnyúlt az agónia.

2023. aug. 12. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!