Eddig is voltak olyan ágazatok ahol kötelező volt szegényeknek,nem?Szerinted befejezik?:)
Soha míg engedve van.Korlátozás annyi lesz hogy megint az ótatlanok lesznek a közellenség:))
Kicsit uncsi mert mindig ugyanaz a forgatókönyv és még mindig nem esik le sokaknak hogy valami nem stimmel:D
2022. aug. 11. 09:03
2/32 anonim válasza:
Megin főkel venni a zótást meg maszkot különpen terjesztő leszel meg potencijális gyíkos.
2022. aug. 11. 09:13
3/32 anonim válasza:
2-es Igen:))
2022. aug. 11. 09:17
4/32 anonim válasza:
Lesz.
2022. aug. 11. 09:21
5/32 anonim válasza:
lesz, hogy ne mehessenek ki tüntetni az emberek
2022. aug. 11. 09:39
6/32 anonim válasza:
Persze. Épp most megy a helyi rádióban a hírek: háború, infláció, benzin, energiaválságról semmi, bezzeg a koronavírus örökítőanyag szintje az ország szennyvizeiben meg hogy elkezdődött az őzek párzása az igen, vezető hír.
2022. aug. 11. 09:39
7/32 anonim válasza:
6-os Én nem hallgatok híreket.Tudod miért nem?Mert lehet előre tudni úgyis hogy mi lesz:)))
Akkor lepődtem volna meg de nagyon ha nem folytatódik a bohóckodás🤣🤣
Aki még mindig sorban áll és nem kényszerből az már menthetetlen.
2022. aug. 11. 09:42
8/32 anonim válasza:
#7: Tképpen én se hallgatom, csak szól a háttérben a rádió, hogy legyen valami háttérzaj, annak jó. Csak néha megüti az ember fülét ez-az.
2022. aug. 11. 10:29
9/32 anonim válasza:
Nyilván lesz. Mondjuk azt sehol nem teszik hozzá, hogy az egyetlen nagyobb mintán végzett kutatásból az látszik, hogy 3 hónap után 0-ra csökken a hatékonyság, sőt a Moderna esetében lemegy negatívba (tehát nagyobb eséllyel leszel tünetes vagy súlyos covid beteg, mint aki nem kapott oltást, így kell a következő adag sürgősen).
2022. aug. 11. 10:45
10/32 anonim válasza:
Én úgy olvastam, október tájékára várható az omikron elleni oltás, szóval azt valószínűleg "el kell adni". Arról még nem szól a fáma, hogy az omikron eredeti törzséhez való lesz-e, vagy az újabbakhoz.
Lezárások, korlátozások nem hiszem, hogy lesznek, ha - remélhetőleg - nem lesz súlyosabb betegséget okozó a vírus.
9-es, megkérdezhetem, a Modernával kapcsolatban ezt hol olvastad? Érdekelne egy link, ha tudsz adni, akár privátban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!