Ősszel megint lesz kötelező oltás egyes ágazatokban, ill. lezárások/korlátozások?
#12: "Negatívba mégis hogy megy le te szerencsétlen balga? "
A te értelmi szintesen sehogy, próbáltam buta nyelven kirülirni pont a fajtádnak.
Gondolom a linkelt cikket esélyed nincs elolvasni és értelmezni, ezért fröcsögsz csak
14. 16. Nem válaszoltál a kérdésemre. Kóbor János is olyan okos volt mint te. Jó döntést hozott igaz?
"Mesterséges vírus" ez mit jelent pontosan elmagyarázod, hogy értse más is? A felépítése és fertőző képessége mennyiben különbözik a "természetes" vírusoktól?
#23: Igen, annak véd, aki még nem esett át a fertőzésen.
De már eltelt közel 3 év.
De én akkor is konteós vagyok, mert nem akarom mindenkibe 2 havonta beletolni az oltást.
Az lehet hogy valaha tanultál biológiát, de nagy sötétség maradt.
Egy ilyen kutatást nem lehet ertelmezni az alapvető statisztikai fogalmak ismerete, és a hatékonyság számitasi modjának megertése nélkül. Meg angolul sem árt tudni hozzá.
3 éve még nem is volt oltás.
Azt is védi, aki átesett a fertőzésen.
Jó lenne, ha objektív lennél, mikrobiológus létedre.
Az a konteós, aki teljesen elutasítja az oltást. Te ilyennek tűnsz a kommentjeid alapján.
Én az ésszerű, kockázat-haszon figyelembevételével történő oltási stratégiát támogatom.
#26: na vegre egy biológus!
Kérlek tamaszd alá tudományos érvekkel, miért gondolod, hogy egy vakcina erősebb vedelmet ad, mint a fertőzésen való átesés? Mi az a szervezetben lezajló mechanizmus, ami miatt erősebb védelem alakulna ki?
Nyilvan elméletben kerdezem, mert a gyakorlatot még ma is kutatják, de mi a hipotézis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!