Most hogy novembertől újra kötelező lesz a maszk tömegközlekedésen vajon több ember lesz akik ennek ellenére sem fogják hordani mint a korábbi hullámoknál?
Hidegben szemüvegesként pont annyira szar maszkot hordani, mint melegben. Ha rendesen teszed fel, nem attól párásodik be a szemüveg.
Én is utálom a maszkot, de ha ez az ára annak, hogy hamarabb kimásszunk a járványból, akkor természetesen hordom.
Szerintem nem ez az ára. Ha ez lenne az ára, már rég vége lenne.
Szerintem sokan fognak okoskodni, hogy ők nem veszik fel, pont a magas oltottság miatt.
Én egyébként nem értettem soha ezt a maszkhisztériát...
Megértettem a boltban dolgozókat, kórházban dolgozókat stb., akiknek állandóan hordani kellett.
De sosem ezek az emberek játszották az eszüket, hanem az aki felszállt a buszra, meg bement a boltba. Ezzel volt tele minden, hogy verekedés a buszon, mert szólt a sofőr vagy épp egy utas a másiknak és ment a balhé. Ugyanígy boltban.
Nekem teljesen mindegy hogy kell-e hordani vagy sem. Olyan helyen dolgozom, ahol nem kell hordani, ha pedig be kell menni a boltba vagy buszra kell szállni, felveszem aztán ennyi. Nagy kaland.
Nekem ne mesélje már be senki, hogy ezzel ő mennyire akadályozva van, vagy hogy mennyire felháborító, hogy 10 perces utazásért fel kell venni a maszkot...
3-as
Ne zavarjon, hogy a boltban folyamatos maszkolás a szerencsétlen eladónak az mindig úgy kezdődik, hogy akkor először csak mindenki a buszon...
És egyébként sem ér semmit. Más országokban hordják, aztán mire mennek vele? Talán valahol látványosan jobb a helyzet, mint nálunk, ahol nem hordjuk?
6-os: persze, csak úgy hordtatok minden nap, hogy az orra nincs betakarva senkinek, nem rendesen teszik fel, azaz nem szabályosan.
Nálunk ha valaki nem hordja a maszkot, ahol kellene, minden egyes alkalommal 200 euro büntetést kell fizetnie, és ha nem teszi fel a büntetés után, a következö büntetést akkor kapja újra.
5-ös
Akkor te egy másik Svájcban laksz. Ott 8,6 M-ból idáig 870 E kapta el, MO-n 9,7 M-ból 860 E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!