18 éves vagyok, 1 hónapja kezdődött a jobb combomban az izomrángás. Mostanában elég keveset sportolok, de a napi mozgás megvan. Mégis egész nap jelentkezik és mindenhol tapasztalom az izomrángást, ami nem tart sokáig. Szerintetek komoly lehet?
Figyelt kérdés
2023. aug. 12. 08:26
21/28 anonim válasza:
4 nap ezt nem teszi helyre. Kalcium? Fontos hogy ne egyszerre szedd, mert kioltják egymást. Egyiket reggel, másikat este. Kalciumhiány is iszonyat izompanaszokat tud okozni.
22/28 anonim válasza:
De miért nem mész mar el orvoshoz? Itt senki se tudhatja mi bajod van. Barmennyire is szeretnénk hogy jobban legy, az orvost nem kerülheted el a saját érdekedben. Barmi lehet a bajod.
23/28 anonim válasza:
Ket nap utan elmult addig szedtem magneziumot. Aztan miota elmult mar azt se.
24/28 A kérdező kommentje:
Mintha enyhult volna, kb 2 hete szedem mar lassan a magneziumot, ha beszedtem az egeszet meglatom es ha semmi akkor elmegyek orvoshoz
2023. okt. 19. 07:13
25/28 A kérdező kommentje:
Újra én, már csak egy kevés magnézium van :D. Szinte teljesen eltűnt, nagyon ritkán jelentkezik csak. Úgy vettem észre, hogy ha szinte egész nap nem erőltetem meg magam és kipihent vagyok akkor nem jelentkezik. Más problémám nincs szerencsére.
2023. dec. 2. 17:40
26/28 anonim válasza:
Én a 3. doboz magnézium-biszglicinát felénél tartok, nálam is enyhültek az augusztus közepe óta tartó és korábban kb folyamatos és egész testben jelentkező rángások. Az összes vizsgálat (EEG, EMG, ENG, MRI, labor) eredménye negatív volt. Örülök, hogy te is változást tapasztalsz. 🙂
27/28 A kérdező kommentje:
Meg lehet megpróbálom a kalciumot is szedni, sajnos kicsit laktózérzékeny is vagyok. De nem árt meg😀
2023. dec. 13. 19:19
28/28 anonim válasza:
Nem múlt még el teljesen? Nálam észrevehetően enyhültek a tünetek. Kalcium helyett D-vitamint szedj 2-3 hónapig a magnézium mellé. Abból azt a fajtát szedd, amit írtam. Abból legalább 4 kapszulát egy nap. D-vitaminból meg 4-6 ezer NE/nap. Ha ez sem segít, akkor szedj csak kalciumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!