Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akaratlan izomrángások,...

Akaratlan izomrángások, idegrángás. Kinek mi vállt be?

Figyelt kérdés

Kb.1.5 hónapja kezdődött. Testszerte érzem, van, hogy egy ponton többször rángatozik egy ideg vagy izom, van, hogy csak egyet beránt és ennyi.

Magnéziumot ( Citrát ) szedek 1 hónapja, vannak napok, hogy jobb, de még mindig tart. Éjjel sokszor a térdeimben érzem.

Labor 2 hónapja lett nézve, magas b12 szinten kívül mást nem mutatott ki. 41 éves vagyok, és nő.

A visszéren kívül, más egyéb betegségem nincs amiről tudok. Gyógyszert nem szedek. Másnak is van hasonló tünete? Mit kezd vele?

2022. szept. 22. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
2022. szept. 22. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezernyi dolog lehet. Ha az életminőségedet rontja, zavarja a mindennapjaidat, menj el neurológiai kivizsgálásra.
2022. szept. 22. 09:37
 3/10 A kérdező kommentje:
1/2 köszönöm, ezt már olvastam. De ez nem az a hirtelen fellépő öszerándulás, és felriadsz rá.
2022. szept. 22. 09:43
 4/10 A kérdező kommentje:
2/3 nem zavavarja nagyon, csak azért aggaszt valamennyire mitől lehet.
2022. szept. 22. 09:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4, akkor menj el neurológushoz, megvizsgál, aztán kapsz valami gyógyszert, esetleg elmondja, hogy mivel enyhítheted, nem kerül semmibe, cserébe megynyugszol.
2022. szept. 22. 09:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi, még nem érzem olyan drasztikusnak, hogy nekiálljak kivizsgáltatni magam. Köszi a válaszokat.

Szedem a magnéziumot, talán jobb is kissé tőle.

Csak elmúlik hamarosan.

2022. szept. 25. 05:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2022. nov. 10. 20:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Szia, már megszoktam :D valamennyit csillapodott, de nem szűnt meg.
2022. dec. 16. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem lassan 2 ève van.Testszerte.

Talàn menszesz előtt,közben múlik,utàna visszajönnek a lüktetèsek,ràngàsok....vagy az értet mintha mászkàlna vmi bőröm alatt.

Olykor akkor nem èrzem ha iszok alkoholt.

Koponya mr semmit nem mutattot

Magnèzium,b komplex se segit

2023. jan. 15. 02:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor úgy látom jobb lesz hozzászokni :p
2023. jan. 17. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!