18 éves vagyok, 1 hónapja kezdődött a jobb combomban az izomrángás. Mostanában elég keveset sportolok, de a napi mozgás megvan. Mégis egész nap jelentkezik és mindenhol tapasztalom az izomrángást, ami nem tart sokáig. Szerintetek komoly lehet?
Nekem már lassan 1 éve van izomrangasom testszerte
Van hogy elmulik hetekre aztán előjon
Általában piheneskor veszem észre
Én eddig nem szóltam hozzá. Ugyanez van nálam is, a bal combomban kezdődött, majd már minden végtagomban előjön. Leginkább pihenéskor veszem észre, de az esetemben hozzá jönnek a izomgörcsök, a nehéz végtag érzés és kb 3 hete beszélgetés közben az összes gondolatom eltűnt és tök nehezen szólaltam meg. Azonnal kerestem magamon az agyvérzés tipikus tüneteit, nem voltak. Munkahelyen az orvos laborba küldött, tök negatív, neurológus idegi kifáradást állapított meg az állandósult munkahelyi stressz és nyomás miatt, plusz itthon a fél éves kislányom miatt nem sokat alszok, Ja és napi szinten ingázok Budapestre. A 8 és fél óra munka mellett közel 4 órát úton vagyok naponta. Már 7. éve. A neurológus Tebofortant javasolt. Kardiológus szintén mindent rendben talált. Aztán múlt héten munka urán haza értem, elaludtam és arra keltem, hogy mind a négy végtagom görcsben van. Bementem a sürgősségire, nagy labor, újabb neurológus, EKG, semmit nem találtak, de EEG-t javasoltak. Arra ma mentem el, 1 hét múlva lesz eredmény. Úgy voltam vele, hogy nem hagy nyugodni a dolog, a mai napot erre szánom, de derüljön már ki mi van. Magán úton elmentem koponya MR-re soron kívül. 1 órán belül megvolt az eredmény, teljesen negatív. Egy nagy kő esett le a szívemről, érzem, hogy nyugodtabb vagyok belül. A munka mellett már erre is rá stresszeltem természetesen. Szóval ha nem sajnálod rá a pénzt és a magnézium nem segít, akkor a saját megnyugvásod érdekében ennyit megér.
Magnosolvra váltottam a Magnerotról. Az izomfeszültség 2 nap után mint ha enyhülne, legalábbis a karjaimban. Olyan szinten görcsöltek korábban, hogy a masszírozástól lila folt lett a bicepszemen. De volt, hogy gépelés közben olyan érzésem volt, mint ha hirtelen egy mázsás súly lett volna rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!