Hosszú idő után kinek állt teljesen helyre a szaglása koronavírus fertőzés után?
Ezen kérdés alá kérem csak az írjon, akinek kifejezetten hosszú időt, 1, 2 akár 3 évet is igénybe vett, hogy a szaglása rendeződjön és pont olyannak ítélje meg, mint a vírusfertőzés előtt.
Aki arról számolna be, hogy még mindig nem rendeződött a szaglása, annak ott az augusztus másodikán kiírt kérdésem.
Ezt az angol nyelvű cikket ott is megosztottam, a lényege az, hogy az emberek nagy százalékának 2 évet is igénybe vehet mire a részleges szaglásvesztése és torz szaglása rendeződik.
Magának a szaglóideg regenerációjának még a 3 év sem sok idő példaként, tehát a járvány kezdete óta sem telt el még olyan túlzottan sok idő.
Nem felvétel, hanem (hangos)könyv, amit 4 orvos írt közösen. Nézz utána: [link]
Én 2021 nyarán, akkor semmilyen szagot nem éreztem, még az a ecetet, pörkölt kávét vagy benzint sem. Ez tartott kb 2 hónapig, majd lassan hónapok alatt állt vissza a mostani szintre. A munkámban hasznos volt, hogy sokféle műanyagot melegen, a szagáról tudtam azonosítani. Ez szinte teljesen eltűnt. Az adott pillanatban érzem a különbséget, de egy szagra pontosan emlékezni már nehezen tudok.
Másoknak nem tudom milyen, csak hogy hónapokig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!