Akik voltak covidosak és teljesen elment a szaglásuk, mennyi idő múlva tért vissza?
3-4 nap után kezdett visszajönni, kb 2 hét múlva lett a régi.
Nem ijesztgetni akarlak, de páromnak viszont 2 hétig teljesen elment, kb fél évig pedig iszonyat gyenge volt és azóta sem teljesen olyan szerinte, mint volt (3 éve volt covidos).
Uhh, sajnálom mindenki rossz tapasztalatát. :( Utolsó, a lényeg, hogy élsz és jól vagy!
Maga a betegség nem viselt meg annyira, viszont, mivel eddig vadászkutya orrom volt és ehhez szoktam, kezdek becsavarodni. Ezek szerint akárhogy is alakulhat még a dolog, félek. :/
Ezt ajánlom kipróbálni:
Ja, látom már mi volt amit az 5-ös hivatkozott:
emanacio - Mr.Fusion ammóniás videója...
Próbált hitelesnek tűnni de nem ment, még a pH érték savasságát sem sikerült helyesen megtippelnie... Gyerekzáras kupakot szelepnek hívta, ezután még lehet hinni is neki? Tényleg nem értem az embert mit akart ezzel a videójával, lehet hogy volt valamennyi valóságalapja a mondandójának, de én már itt kiakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!