Koronás társaim, nektek is teljesen elment a szaglásotok?
Szia!
Én pont most élem át ezt, hogy se ízlelésem, se szaglásom. Egyszerűen semmit nem érzek, ha eszek, vagy ha szagolok.
Neked elmúlt már ez a tünet? Ha igen akkor körűlbelül mennyi idő alatt? Én nagyon el vagyok keseredve, mert minden amit szeretek ízek, illatok most szertefoszlottak. :(
#6 vagyok
Enyhén érzem én is az egyes illatokat, ízeket. De például a parfümöt vagy a dezodort csak akkor érzem ha nagyon közelről szagolom meg, pl. Ha lefújom a kezem. Tusfürdőt, szappant egyáltalán nem érzem... engem ez nagyon bánt. Remélem vissza tudom nyerni olyan szinten mint amilyen előtte volt.
Az a durva, hogy nekem is egyik napról a másikra tünt el és ami még ijesztőbb, hogy nekem ezen kívül semmi más tünetem nem volt, még az orrom sem volt bedugulva, nem is folyt.
Ízeket azt már nagyjából érzek, valamit ugyanúgy. De ugye nagyon sok ételnek van egy jellegzetes zamata, utóíze, melyek ugyebár nagy részben illatok. Na azokat nem nagyon érzem még.
Ízeket te mennyire érzed ?
Én is így vagyok a szagokkal, hogy ha pl parfümöt fújok, nagyon közelről kell szagolnom hogy érezzem, pedig más meg kb a szoba másik feléből megérzi :(
Ízekkel nekem nincs bajom szerencsére, azokat érzem rendesen. Csak akkor nem éreztem ízeket, amikor koronás voltam, ez kb 1-2 hét volt. De az hamar visszajött szerencsére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!