Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyors segítség torokfájásra?

Gyors segítség torokfájásra?

Figyelt kérdés

Már tegnap is éreztem, hogy valami nem stimmel velem. Fáradt voltam nagyon, be volt dugulva az orrom. Most az előbb torokfájással keltem. Amivel az a gond, hogy ritkán vagyok beteg, de akkor napokig szenvedek. Viszont csütörtöktől végre szabin lennék a párommal együtt, amit vártunk, mert nagyon nehezen jött össze így. Programunk is van. Nem akarom, hogy holnaptól itthon feküdjek betegen.

Most tantum verde sprayt használtam,illetve van itthon aszkorbinsav és fájdalomcsillapító.

Van valami gyors segítség ezeken kívül?

N

2023. jún. 13. 02:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sós vizes gargarizálás... Olvass utána.
2023. jún. 13. 03:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Orrspray, Neo Citran Cold and Sinus, cink, szelén, D vitamin, méz, pihenés.
2023. jún. 13. 03:42
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Hidrogén peroxid de nem patikai 3%-ban, hanem kevés vízbe pá csepp.
2023. jún. 13. 03:59
 4/11 anonim válasza:
100%
+1 a sós vizes gargalizálásra, napi több alkalommal és lefekvés előtt is csináltam és nekem másnapra szinte el is múlt/enyhítette.
2023. jún. 13. 05:11
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Gégészet, antibiotikum-fogsz kapni-fekvés. Ezzel te nem mész sehová.
2023. jún. 13. 05:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem járok gégészetre.

Többieknek nagyon szépen köszönöm!

2023. jún. 13. 06:32
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
6 Most fogsz, mert ha tovább vársz még 2 kanál vizet sem fogsz tudni lenyelni.
2023. jún. 13. 06:34
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
7+ A házidokidhoz azért ne menj, mert garantált, hogy gyengébb antibiotikumot fog adni, ami miatt 3 hét múlva kerülsz a gégészetre, mert ehhez ami most van csak a nagyon erős antibiotikum reagál. Tele van z egész város ilyen betegekkel mint te, és minimum 7 nap fekvés, és betegácsi mire nagy nehezen ki tudnak belőle keveredni. Úgy egy hónap múlva máűr jól lesznek.
2023. jún. 13. 06:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Jaj hagyjuk már. Menj már innen a két darab pipáddal. Baromi hasznos válaszaid lehetnek.

Volt korábban durva torok vagy mandulagyulladásom. Háziorvoshoz mentem akkor is. Ha most sem leszek jobban,majd felkeresem őt. De nem az az első, hogy antibiotikummal tömöm magam. Bár látatlanban megmondod,hogy nekem csak a nagyon nagyon erős antibiotikum használ. Életemben nem jártam gégészeten.

El kell keserítselek, vasárnap a baromi nagy szélben fázhattam meg, mert utána a fülem is be volt dugulva.

Hú de idegesítőek ezek a nagyokos emberek itt. :( Menj innen, köszi! Bár tudom úgyis itt maradsz kötekedni pár hozzászólás erejéig.

2023. jún. 13. 07:09
 10/11 anonim ***** válasza:
strepsils az gyors segítség!:)
2023. jún. 14. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!