Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyors segítség torokfájásra?

Gyors segítség torokfájásra?

Figyelt kérdés

Már tegnap is éreztem, hogy valami nem stimmel velem. Fáradt voltam nagyon, be volt dugulva az orrom. Most az előbb torokfájással keltem. Amivel az a gond, hogy ritkán vagyok beteg, de akkor napokig szenvedek. Viszont csütörtöktől végre szabin lennék a párommal együtt, amit vártunk, mert nagyon nehezen jött össze így. Programunk is van. Nem akarom, hogy holnaptól itthon feküdjek betegen.

Most tantum verde sprayt használtam,illetve van itthon aszkorbinsav és fájdalomcsillapító.

Van valami gyors segítség ezeken kívül?

N

2023. jún. 13. 02:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet! :)

Tegnap volt nálam a mélypont, nagyon nem voltam jól délutánra.

Ma viszont már jobb. Torkom se vészes, de az orrom iszonyúan be van dugulva. Még orrspray sem volt otthon, mert máskor akármilyen beteg vagyok, érdekes módon orrot sosem kell fújnom.

Lassan helyrejövök. A tantum verde spray rengeteget segített+forró mézes tea+ C vitamin+fájdalomcsillapító.

Hétvégére teljesen rendben leszek. Még szerencse, hogy nem rohantam antibiotikumért megfázás miatt.. Mert a gyomrom is kikészült volna.

2023. jún. 15. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!