Mit tudnék tenni ezellen?
A nevelőanyám megint felhozta, hogy kellene menni valamikor kontrollra.
Értem őt, hiszen nem szeretnék azért huszonévesen meghalni, viszont egyszerűen nem bírok semmit, ami a kórházakhoz és az érintésekhez kapcsolódik, sajnos nem kevés rossz emlékem van, ami miatt csak egyetlen embernek engedem meg, hogy hozzám érjen, de azt is csak úgy, hogy látom, mire készül.
Amikor kontroll van, ott viszont nagyon sokat érnek hozzám.
Emellett alapból az orvosoktól is a rosszullét kerget.
Minden egyes kontroll az eddigi évek alatt is nagyon megviselt.
Előtte héten már nagyon szorongtam mindig, amihez sokszor az is társult, hogy egyszerűen nem maradt meg bennem szinte semmi, a legtöbb dolgot kihánytam.
Kontroll után pedig általában olyan vagyok több napig, mint valami élőhalott...
Tudom, hogy ez nem normális, és szeretnék vele kezdeni valamit, de egyszerűen nem tudom, hogy mit tegyek.
Sajnos eddig ahány pszichológus próbált meg segíteni, annyiszor is fulladt kudarcba az egész próbálkozás.
3 nem mese és nincsen szükségem privátokra.
Ha valakinek van valami baja, miért kel egyből feltételezni ilyeneket?
Ha az orvosoknak elmondod, hogy nem szered, ha bárki hozzád ér, meg fogják érteni. Úgy fognak vizsgálni, hogy a lehető legkevesebbre csökkentsék a diszonfortodat.
Pszichológushoz nem jársz, hogy oldjátok egy kicsit ezt a feszültséget, es az átélt traumákat?
Esetleg kevésbé zavaró, ha vizsgálokesztyűt vesz fel az orvos?
Nem tudom, milyen kontrollvizsgálatról van szó, de a legtöbb esetben amúgy is gumikesztyűt viselnek a vizsgálat alatt.
Szerintem mond el bekik, mi a probléma, meg fpgják oldani.
6
Mondtam, de hát ha egyszer az a dolga, akkor nem tud mit tenni.
Gumikesztyűben szoktak lenni, de attól nekem az érintés még érintés marad.
Jártam pszichológusokhoz, de ők nem tudtak túl sokat segíteni.
Azzal a személlyel szoktam beszélni róla, akiről írtam, hogy engedem, hogy hozzám érjen. Nyilván nem ér fel egy pszichológussal, de még mindig jobb, mint a semmi.
Akárhogyan is, a kontrollra el kellene menned. Tudom, hogy nehéz elviselni, de ha csak a fejed fölött lóg a vizsgálat, az sokkal rosszabb, nem?
Bemész, megvizsgálnak, és egy jó időre túlvagy rajta.
Mi a legrosszabb, ami történhet? Valaki gumikesztyűvel megvizsgál pár másodperc alatt. Nem fognak bántani!
Szerintem meg tudod csinálni, hm?
8 tudom, hogy el kell menni, de nálam nem az van, hogy jujj orvos, azok ijesztőek, hanem az, hogy hozzám érnek, és 2 kontroll között nem telik el túl sok idő.
Már évek óta járok és az a pár másodperc sajnos nem csak pár másodperc. Nyilván ki kell bírnom, de ahogyan írtam már, előtte és utána is több napig eléggé durva "tüneteim" vannak.
Ezen a "ki kell bírni"
Szövegek nem segítenek.
#9 Értem.
Az az ember nem tud veled menni, ott lenni melletted ezeken a napokon, akiben bízol? Mondtad, hogy van egy ember, akiben megbízol. Vele nem tudsz beszélni erről az egész dologról? Hátha találtok megoldást együtt!
Egy másik ötlet a pszichiátriai ambulanciára beslattyogni, ott beszélni a pszichiáterrel, és ő talán tud javasolni akár enyhe gyógyszert, vagy módszereket, hogy ne szenvedj. A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, csak pszichiáter szakrovos, ezért mondtam ezt az utat, hátha így könnyebben haladnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!