3 honapja voltam koronavirusos, amin tul lettem kb 1honap alatt. Azota nem hallok rendesen. Mit lehet tenni ezellen ?
Figyelt kérdés
Az az igazsag, hogy ha befogom az orrom es fujom a levegot akkor hallok rendesen, de csak amig igy befogva van az orrom es fujom a levegot. Amint elengedem nem hallok. A covid ota van ez. Nem tudom mi lehet az oka. A haziorvosom nem igazan foglalkozik vele, fulcseppen vettem, de semmit nem hasznalt. Eleg zavaro, hogy nem hallok rendesen.2021. jan. 1. 15:12
2/4 anonim válasza:
Orr-fül-gégészetre menj és mondd el ezt ott.
4/4 anonim válasza:
Minek teszel dolgokat a füledbe? Csak rontasz rajta. Menj egy füll-orr-gégészetre te fogyatékos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!