Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha szerepelnem kell, illetve...

Ha szerepelnem kell, illetve emberek közt bizonyos helyzetekben elkezd remegni a kezem. Mit lehet tenni ezellen?

Figyelt kérdés
Hiába tudom, és próbálom mondogatni magamnak, hogy nem lesz baj, rám tör a szorongás és jön a remegés. Esetleg ha tudom hogy ilyen szituáció jön, és beveszek 1 Frontint, az blokkolja a remegést?

2022. jún. 5. 10:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom ez is olyan, hogy hozzászokhat az ember.

Én is ilyen vagyok. gyerekként sem szerettem szerepelni sok ember előtt, de akkor még ez nem volt annyira zavaró. Később már sokkal rosszabbul éreztem magam az ilyen helyzetekben. Sosem tettem ellene, de szerencsére nem is olyan a munkám pl, hogy megkövetelje az ilyen helyzeteket és a végrehajtásukat.

Az a véleményem, hogy lehet ellene tenni. De valakinek könnyű, van akinek nem. És más hatásos. Van akinél egy kis pohár pálinka vagy egyéb tömény pia működik. Gátlásoldó ugye. De a gyógyszer is hatásos, persze. Vagy lelkileg is lehet kezelni, illetve megszerezni ezt a magabiztosságot.

2022. jún. 8. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!