Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak helyzetek amikor...

Vannak helyzetek amikor kizökkenek és bizonyos tényezők miatt nem tudok a wc-ben pisilni. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Ha, nincs meg a kellő nyugalom, és tudom, hogy hallhatják, ahogy eleresztem a pisit és egy vagy több ember közel van a wc-hez akkor már nem tudok pisilni, ilyenkor sokszor visszs kell tartanom, hogy nyugodtabb körülmények között tudjak pisilni.

Ha tudom, hogy hallhatják illetve állnak a wc előtt(leginkább akkor van ez, ha számomra ismeretlen vagy kevésbé ismert emberek vannak a wc közelébe) akkor már nem tudok ereszteni. Viszont például egy kocsmában vagy buliban lazán tudok ereszteni mert ott tudom, hogy az emberek nem tudják meghallani a csurgatás hangját, nagyobb a nyüzsgés, a hangzavar.

Valamiért frusztrál, ha sírí csend van a wc-ben és tudom, hogy más hallhatna a csurgatásomat, de meg ilyenkor a tudat is tud frusztralni, hogy kozel van a wc-hez, még hallani se kell, hogy hallja.

Ellégé kellemetlen és hátráltató egy dolog

Mit tudnék ezellen tenni? Nem akarok mindig tartani magamban és majd nyugisabb korulmenyek kozott kiengedni

Mit tehetnék ez ellen?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. okt. 23. 11:33
1 2
 1/11 erogeen ***** válasza:
100%

Több embert érint ez a probléma. Régebben nálam is működött ez a hatás. Most úgy vagyok, hogy ha pisilnem kell, főleg, ha nagyon, akkor nem érdekel, áll- e mellettem vki, vagy hallják- e. Végül is mindenki pontosan tudja, hogy mit csinálsz, mert ők is teszik ugyan ezt naponta többször.

Én úgy vagyok- nem nyilvánosan- hogy a nacimba is be tudom engedni, ha akarom. Sokan pl erre is képtelenek.

Csak beszéld meg magaddal, hogy te most pisilsz, és ennyi.

2021. okt. 23. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Az jooo, a naciba pisilés :-)

Én is szeretem.

2021. okt. 24. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek jó a naciba pisilés 😀
2021. okt. 24. 12:48
 4/11 erogeen ***** válasza:
Bocsi, de nem ez volt a kérdés. Csak azért írtam, mert én még oda is simán be tudom engedni.
2021. okt. 25. 03:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretek nadrágba pisilni. Csak én lány vagyok.
2021. okt. 25. 16:55
 6/11 erogeen ***** válasza:

5- ös, megnéznélek.

Téged érdekel, ha egy fiú bepisil?

Viszont a valódi kérdésre senki sem válaszolt.. 🙄

2021. okt. 25. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 Nem érdekel, ha egy fiú bepisil, sőt, szerintem kimondottan gusztustalan. Üdv, az ötös.
2021. okt. 25. 21:09
 8/11 A kérdező kommentje:
A valódi kérdésre tényleg örülnék, ha válaszolnátok:D
2021. okt. 26. 00:34
 9/11 erogeen ***** válasza:
Eddig én voltam egyedül. (1- es) 🙄
2021. okt. 26. 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Mást nem nagyon tudsz tenni, de ez sem biztos, hogy segít.
2021. okt. 26. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!